Mavi Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 dos ekranına ne yazsam şöyle bir uyarı alıyorum. bunu nasıl düzeltebilirim ? [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Environment Variables'daki path ayarları yamulmuş sanırım. Bilgisayarım'a sağ tıkla, gelişmiş sekmesine gel. Orda çevre değişkenleri gibi bir tuş olacak. İngilizce win kullandığım için salladım, environment variables'ın Türkçesi neyse işte.. ona tık. Böyle bir pencere açılcak. Resimdeki gibi path'ı yada Türkçesi her neyse onu seç. Edit'e bas.. Orda yazanların en sonuna bir ; ekle ardından da %SystemRoot%system32 ekle (yoksa tabii) örnek: C:Program FilesMicrosoft DirectX SDK (February 2007)UtilitiesBinx86;%SystemRoot%system32 (tek satır bunlar) Düzelmesi lazım. NOT: Eğer ki bir şekilde resimdeki gibi bir Path görmüyorsan, bir şekilde silinmiş olabilir. Yeni deyip ekleyebilirsin. NOT2: PATHEXT de yoksa "ipconfig" yerine "ipconfig.exe" yazman gerekebilir. O yüzden PATHEXT yoksa resimdeki gibi eklersen o da düzelir. .exe .com eklesen yeter zaten. NOT3: Rica ederim. :P[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 23:13 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 23:15 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 23:16 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Yazdığın satırı tamamen ekledim düzeldi. Tşkler mirage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar