Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk TeleKazıkKon

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Türk'ün Telekom'unu önüne gelene Kontrol ettik, 118 den bilinmeyen bir numaranın öğrenilmesi için en az 60 saniye gerekiyor. Yani 8 kontör. Başka bir deyişle eski parayla dörtmilyonüçyüzyirmibin TL.Bir numara öğrenmek için Lübnanlı şirkete bu kadar para ödüyorsunuz.
Türk Telekom Soygunu118 ve 133 e dikkat !..
Turkçede buna resmen soygun hattadolandiricilik denir.
Özel Türk Telekom Servisleri Servis Numarasi ve kontur fiyatlarini okuyun da milletin nasil gizlice soyuldugunu gorun. Bu numaralar :
110, 112, 121, 122,
123, 124, -126, 154, 155, 156, 158''i ararsaniz ücretsiz113, 153,
163, 166, 169, 174, 175, 176, 179,180, 181''ararsaniz 60 saniyede atacak bir kontur icin icin 72.000 TL
185,186, 187,188, 189, 114, 117, 119, 130, 170, 171, 172, 173,178, 182, 183 184''u ararsaniz,15 saniye icin 288.000 TL
Simdi SIKI durun !..118''i ararsaniz 8 saniyede bir atacak kontur icin tam 540,000 TL, ve133''u ararsaniz 3.6 saniyede atacak bir kontur icin 1.200.000 TL.
Dikkat ederseniz bilinmeyen numaralari aradiginizda dakikalarca bekletirler. Sürekli olarak banttan ' hatlarimiz dolu bekleyin' talimati verirler. Buna resmen dolandiricilik denir..

Turkiye''de bilinmeyen numaralari sormanin bu kadar pahali oldugunu kim biliyor? Insanlarin bilgilenmek icin kullandiklari ve dunyanin her yerinde bedava olan bu kamu yararina hatlarin fahiş fiyatlarda olmasi talimatini kim verdi?. Bu yazidan sonra hala bilinmeyen numaralari aramak istiyorsanız cebinize dikkat edin bilinmeyen numaralar için alo118.com u kullanın.
TÜRK TELEKOMUN YENİ SAHİBİ İLE BERABER YENİ FİYATINI DA PROTESTO EDİN...Siz hala 'ALO' diyebiliyor musunuz..?
EKONOMİST dergisindeyayınlananbilgilere göre Ev Telefonlarını Kapatma Zamanı geldi Türk Telekom'un konuşma ücreti/dakika 81.400 TL. oldu.
GSM Şirketlerinde bu rakam neredeyse benzer. 99.846 TL. Evden Cebi arıyorsanız ödeyeceğiniz 407.000 TL .
Oysa GSM'den evi ararsanız dakikası 297.521 TL.

Bi yerde okudum aktarmak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

2006'dan sonra malesef.Annem 2002'de emekli oldu Telekom'dan ve 188 İstanbul Genel Müdürü'ydü.118 bir aralar bedavaydı sonra paralı oldu ama normalden daha az yazıyordu.Özelleştirmeden çok az bir zaman önce 1 sene kadar diyeyim :D normal hatlara çekildi ama eleman sayısı fazla olduğu için ilgi daha çok oluyordu ve işlem kısa sürede tamamlanıyordu.

Özelleştirmeden sonra Telekom çalışanları Türkiye çapında 220.000 kişiye düştü.Bu özelleştirmeden önceki durumun 3'de 1 gibi bir şey yaklaşık olarak.istanbul gibi büyük şehirler yine iyi doğu anadolu'da santrallere 3-4 kişi bakıyor.

Şuan Araplar halkı sömürmeye çalışıyorlar.Netlerin hızlarının artması olayı mesela millet obaa dedi ama araplar o ay bu taktikle abartı değil milyon dolarlar kazandılar.Hesaplı hat para getirmiyor diye standart hattan daha pahalı hale getirdiler,milleti standarta geçirmeye çalışıyorlar.Hesaplı hatta biliyorsunuz kontorluydu millet alıyordu bazıları 1 sene para vermiyordu.Standarta geçince her ay para sabit gelecek ...

Şuan babam Telekom'da B.Evler'de müdürlerinden biri.Mercedes firmasına bağlantı veriyorlar.Ve evet işte yukarıdan gelen bir emir.Mercedes için tüm imkanları seferber edin.

Mercedes firması B.Evler şubesine ayda en az 150.000 dolar civari para bırakıyor.Bu yaklaşık 20.000 standart hat kullanıcısına eşittir.Araplar diyor ki 20.000 kişiyi s.ktir et, mercedes'e çalış...

Durumlar çok kötü,personel sıkıntısı çekiliyor,yeni eleman alınmıyor.tek bir hata bile bölgenin tüm internetinin kesilebileceği santrallerde stajerler nöbet tutuyor.

Arıza oluyor kablo yok,sebep ? Kablo firmaları ile anlaşmalar bitmiş,kabloların fiyatlarının ucuzlaması vs. vs. almıyorlar.Telekom gibi bir kuruluştu gerekli kablolar yok ve müdürlükler kendi bütçesini kullanıp dışarıdan kablo alıyorlar kendi imkanlarıyla.Eee durum böyle olunca kaliteli mal alınması beklenemez ve doğal olarak hizmet kötü olur.

Şuan arapların tek umursadığı halkı sömürmek,olan yine halka oluyor.Babam emekli olacaktı hak ediyordu ama müdür diye Araplar tutmak istedi ve %33 zam bile verdiler maaşına 2 senelik sözleşme imzaladı.Bu yaz bitecek sözleşmesi babamıb şimdi %100 yapsalar bile kalmam diyor.

Telekom'u burada savunan tek insanim sanırım.Bundan da vazgeçmem evet.Benim annem 33 sene çalışıp 2002'de emekli oldu babamında bu sene 32. senesi işte.Son 3 seneye kadar bir kez olsun ben ne annemden ne de babamdan kötü bir şey duydum Telekom hakkında.Cidden haberler çıkardı Telekom'u ezmek için resmen babam öyle şeyler söylerdi ki yani aslında suçlanması gereken reklamı yapanlar.Ama şurası var özelleştirmeden öncesine kadar ve sonrasında babam artık çalışmak bile istemiyor,annem anmak bile istemiyor.Telekom çok bozuldu ve iyice batmaya devam ediyor.Olan bize olacak Arapların kasaya gidiyor nasılsa.

Ben özelleştirmeden sonra arayacaksınız öncesini demiştim.Neredeyse doğru çıktı,kavga edenler bin pişman.Çocukluğum santrallerde geçti benim ve ilk defa bu sene koridorda takke ile namaz kılan adam gördüm,vezne de öğle yemeği yiyen adamla karşılaştım.

Böyle işte.Kötü kötü kötü... Şuan Telekom'dan tek memnun olduğum şey 2048 bağlantıyı 35 milyona alıyor olmamız :D + 512 kablo var evde tadından yenmiyor.

Telekom kötü ya :D Stajerler bakıyor şuan işlerinize daha ne bekleyebilirsiniz ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca yazmak istedim.

Araplar tüm müdürlüklere açık açık söylemişler.Telekom'un yıllık bütçesinin %40'i reklamlara verilecek,medyayı satın alacağız diye.

Bundan sonra internette olsun,televizyonda olsun nadir şeyler görülecek telekom'a karşı.Telekom'a yıllarca yapılanı artık onlar yapacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...