Durotan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 acele yardıma ihtiyacım var, 343 mb'lik bi dosya indirimi sırasında %98'de bilgisayar kilitlendi. durumun komik olması bi yana; masa üstünde hala yarım kalan ****.part dosyası durmakta. indirmeye devam etmenin bi yolu yordamı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 başlatınca tekrar baştan başlıyor diye biliyorum. bende berememeiştim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hehe benimde başıma gelmişti. bulamadım çözümü. baştan indirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 olmuyo zaten yok öyle bişey zannedersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 O gitmiştir artık. Peki firefox için devam etmeyi sağlayan bir addon bilen var mı? Download manager kullanmayı sevmiyorum bir çok site uyuzluk yapıyor falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Malesef uçtu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 firefox için eklenti flashgot var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 *censored* kotaya mı yanalım, zamanımıza mı yanalım; %98 de kilitlenip bizimle bişi geçen bilgisayara mı yanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Eyvallah Fistan harika bişey bu FlashGot =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 indirme yöneticisinde devam et diye yazmıyomu ? download statusbar var birde eklenti olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 downthemall eklentisi ile oluyor sanirim devam ettirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar