Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 o zaman namaste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ne guzel dans ediyosunuz yahu ben bi üsenmiyip break dance yapmayi örenemedim ne güzel not: sadece paticikde "I" tusu "1" ayz1yo lan bak y1ne oldu ister istemez l33t yap1caklar adam1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: saçma sapan hareketler yapmayın, headbang yapın. Daha da saçma hacım o, kafasını sallayan köpek oyuncaklar (tamlamaya gel hey maşallah) bile yapıyor onu. Mesele bunu yapmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 gidin ders çalışın...ülkemizin dansçılara deil kültürlü ve bilgili insanlara ihtiyacı war.... d.n: çok ciddiym =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 wikipedia okumak daha yararlı kültürel açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 şimdi sen öyle yerde pervane gibi döndün arkaşında amuda kalktıda sorarım size elinize ne geçti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hll tebriklerde kankanın eli niye orada?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 benim anlamadığım bu dans kültürü ülkemizde liselere nereden geliyor =( tv sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: Sabahın ilk ışıklarına kadar ağlamak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 gel omzumda agla ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 kırılgan mısın cnmmmmmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 çocuğun imzasına bakın bnlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: şimdi sen öyle yerde pervane gibi döndün arkaşında amuda kalktıda sorarım size elinize ne geçti? kendimi tatmin ediyorum , bir insan nasıl sigara kullanıyorsa , bira içiyorsa sarhoş olmak istiyorsa bende break dance yaparak bir yerlerimi kırmak istiyorum böyle bir hevesim var. her ne kadar özenti olarak baksanızda ben alıngan değilim. imzamdaki yazı da şiirlerimden bir alıntıdır.bilime veya kültüre önem vermesem zaten ilk olarak bu forum sitesini ziyarett etmem hergn.. neden bu kadar ilginizi çekti imza yazım? [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 06:40 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ben ağzımdan tosuruyorum ne kadar yetenekliyim resmini koyacağım çakmakla yakıp. Hatta kavanoza osurup ağız osuruğu etiketi yapıştırıp sokakta satacağım hehey ne fantezi... Sabağın ilk ışıklarına kadar zevişmek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Böyle olunca güzel görünebiliyor da, bir de böylesi var tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 cidden resim değilde video olsaymış daha anlaşılır olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sabahın ilk ışıklarına kadar uyumak istiyorum. Karanlığı solumak istiyorum. Yoruldum yaşayamamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: bir de böylesi var tabii... hahah budur break dance :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar