Necro Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 peki? icraat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 madem kıcını 500m ye kaldırmak istiyosun kız sana biz arkdaşız dediğinde direk yapıştırcaktın kafanı burnuna, hem sen 500m ye kalkardın hem de o inerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Sen yaşını söylesene bi sana aşık mı oldun hormonların mı söyliyeyim. diyeceğim ama ayıp . [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 20:44 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ıhh şimdi anladm ben o msj ı yanlış okuduğumdan deneyim diye onaylamamdan dolayı (uzun oldu ama) kaynaklanıyor tepkiniz... öyle birşey bende istemem tabi... yanlış anlaşılma için kusura bakmayn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 @PAssive sana değil lafım kızlaraydı genel olarak.. sen kızsan bilmiyom tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 değilim...:) ya ben sadece sevebileceğim beni sevebilecek o sıcaklığı hissedebileceğim bir ilişki istiyordum anlayışlı bir insanla ama .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 valla Passive'cim ben de öyle istiyorum da, bi türlü olmuyor.. son yaşadığım şey artık bedevilikten öte bişeydi... bedevideki şans bendekinden fazla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 passive o kız seni niye sevsin allah aşkına? ne gibi bi özelliğin var ki öyle bir insanın samimiyetini haketmiş olasın? hayal dünyasında yaşama passive. gerçek dünyaya dön. ömür boyu yanlız ve mutsuz olmaya mahkumsun. ne kadar çabuk kabul edersen bunu o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 doğana aykırı işler yapma varlığını ortaya koy kim olduğunu ortaya koy, milletin şeyiyle mi gerdeğe gireceksin. Geçici altyapılarla hayatını harcarsın ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 @Arma said: Bu aşk meşk konularında; Kızların büyük bir çoğunluğu gerizekalıdır, erkeklerinde büyük bir çoğunluğu malın önde gidenidir. Eyer MSN ki$isel iletisine şarkı sözü vs yazan tiplerden olsaydım, ilk i$im cümleni yazıp 93284789237 kere ard arda bir çevrim içi bir çevrim dı$ı olmak olurdu.. falandı filandı. tespit güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 @exo : tamam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ask mesk konusuna gerizekalılık ve mallık diyen mastürbatif genci kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 kedidir... aşk meşk gerizekalılık değildir... yarası olan gocunur falan desem? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 said: @apache Demişki ; said: ask mesk konusuna gerizekalılık ve mallık diyen mastürbatif genci kınıyorum. Tamamen katılıyorum . Zaten yaşasaydı diyen kişi böyle bi şey yazmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Burda kınanan genç ben oluyorum. Ama söylediklerim iyi anlaşılmamış sanırsam. Ben aşk konularına gerizekalılık ve mallık demedim. Hatta son derece önem ve değer verdiğim bir kavram. Ben dedim ki aşk meşk konularında Kızların büyük bir çoğunluğu gerizekalıdır, erkeklerinde büyük bir çoğunluğu malın önde gidenidir. Burdayı dikkatli okursak aşk meşk konuları mallıktır veya gerizekalılıktır anlamı çıkmıyor. Bu konuda erkeklerin ve kızların büyük bir çokğunluğu hata yapar. Aşıkken sağlıklı düşünemez ve saçma sapan gerizekalı bir davranış yaparlar. Çevrenize bir bakın. Büyük çoğunluğu hüsranla biten saçma sapan birşey yüzünden birbirinden ayrılan sevgililerle dolu. Ya erkek bir mallık yapmıştır. Yada kız bir gerizekalılık. Gerçekten sevdiği için birlikte olan insanlarla birbirinin tipine bakarak sevgilicilik oynayan insanların sayılarını oranlasak bence komik bir oran oluşur. Başlamadan biten ilişkilere hiç girmiyorum. Kendini ağırdan satmaya çalışanlara ağzımı açmıyorum. Aşkı oyuncak gibi görüp paso sevgili değiştirenlere de kafam girsin. Benden bu kadar... Bu arada zamanında yaptığım bir hata yüzünden bende malın önde gideniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mallık derken, hani erkekler sevdikleri kızın yanında heycanlanıp, yada o kızın dikkatini çekebilmek maksadıyla kendi asıl kişiliklerine hiç ait olmayan mal mal şeyler yaparlar ya işte buydu kastedilen. Gerizekalılık derkende, kızların erkeklerin bu heycanlanma durumunu anlayamamaları, ortadaki aşkı görememeleri vs olarak yorumlamıştım ben. Yoksa aynı şekilde Aşka inancım ve saygım sonsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Evet aynen böyle kastettiğim ve daha fazlası. Kızlar ortadaki sevgiyi göremezler. Erkekler sevgisini gösteremez. vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 e o zaman sevelim sevilelim. sevme kısmı tamamda... :))) neyse ya ben biraz kendime ara verdim hatta değer verebileceğim biriyle konuşuyorum bu aralar bilmiyorum ama insan belli bir süre sonunda o aradığını bulamayınca anlaşabileceği birisi yetiyor... mutlumuyum?mutluyum... kasmayada gerek yok. yanlış anlamamdan dolayı kendi adıma özür diliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Rica ederim. Özür dilencek bir konu yok ki. Alt tarafı bir yanlış anlaşılma :]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Anladigim kacariyla sen olucak bir isi kacirmissin haberin olsun.. Secenek 1 : Bu siniftaki kanka senden hoslaniyor olabilir Secenek 2 : Yanlis zamanda yanlis yerde oldu bu olay birinin dedigi gibi timing i tutturamadin zaman olmuyor bu isler :) Ve yine birinin dedigi gibi aynen davranmaya devam ama arada igneleyici sozler cumleler kullan.. Arada bir laf sokmalar hatalarini duzeltmeler tadinda yapildigi zaman guzel sonuclar dogurabilir. Havlu atmak yok.. Haydin basarilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 selam bile vermiyor kaçıyorda neyse zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 selam bile vermiyor kaçıyor hmmm kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 salla gitsin o zaman, sen de selam verme ^^ ben böyle durumlarda kesip atıyorum genelde :) hatta bi tane de dün kesip attım ^^ canımı sıkıp duracağıma kangren olan bölgeyi kesip kurtulduk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 kese kese tek sağlam yerim kaldı =) kalsın oda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar