Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok hoşlanıyorum ama.... :/

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

aynı pozisyonda geçen sene ben vardım, ilanımın yanıtı "cevap mı bekliyorsun?" oldu. hem de şu 10 kişilik kız grubunun önünde. cevaptan sonra neredeyse bayılıyodum hatta söylerken kızı bile göremiodum, odaklanamıyodum heyecan tavan yapmıştı.

herneyse ne yaparsan yap yanında heyecan yapma, söylerken de fazla kendini ezme de eğer kabul etmezse burnu kalkmasın

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 23:07 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hemen cevap verse belkı de bu sefer "ulan bu kadar cabuk olur mu? kolay bı kız mı yoksa" die darlanıcaktın... arkadası da zaten cıtlatmıs snn kulagına bıraz , bu saatten sonra kız sana olmaz fılan derse bıze gonder bız onu ıslak meşe odunuyla doverız.
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle değil.

ben onlan konuşmadan önce kankisiyle konuştum bence teklif etme falan dedi...

bende kesin bu söylemiştir diye üzülmüştüm az nasılsa kaybedecek bireşyim yok diye gittim konuştum...:)

(kesin ters birşey olacak ya kabul etmyck :( )

[ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 21:13 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kusra bakma ama kankasına söylediysen o da öyle söylediyse, olay zaten bitmiştir, kasma hiç kendini bence. yarını falan da pek düşünme

yani, araya birilerini katman hata. sakız olur milletin ağzında.

[ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 21:48 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya şimdi bir sürü şey yazardımda. Bir tanıdık görürse biterim valla :). Ama şunu söyleyim. Bu aşk meşk konularında
Kızların büyük bir çoğunluğu gerizekalıdır, erkeklerinde büyük bir çoğunluğu malın önde gidenidir.
Benim görüşüm bu. Bende malın önde gideniyim bu konuda. Sizlerde gerizekalı veya mal grubundan birine giriyor olabilirsiniz.

Neyse konuyu dağatmayalım. Peki kızın arkadaşına sordun mu neden bence konuşma dediğini?
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk iki kişi arasında geçen bir olaydır,bırak kankisi böle dedi,şöle soru sorduyu,kafana göre takıl,kabul etmedi mi,olsun dünyanın sonu değil,bende üni. 1. sınıfta bir kıza böle yaklaşmıştım,seni hep arkadaş olarak gördüm dedi.Üzüldüm ama 1-2 gün sonra hayatıma devam ettim,sonra karşıma tanrım hayatımın kadını çıkardı neyse uzun lafın kısası hayat geçiyor,eskitme kendini,sen kanımca kendini biraz şartlandırmışsın,işi akışına bırak,belki kız sana yarın öbür gün koşa koşa gelecek..O olamssa belki de yarın yepyeni bir kıza aşık olacaksın...
Sosyal ağlarda paylaş

kotu olmus yha =( ver adresı doverız bız onu...

herneyse önumuzdekı maclara bakıcaz , daha atıcak cok gollerımız alıcak cok 3 puanlarımız war... olmadı teknık dırektor degısıklıgıne gıderız , yaparız bısıler... ama kankısı de sana teklıf etme dedıkten sonra olay kopmus stn salla gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

bak simdi bu hatunu bir ayda sana gelmesini saglama yada kiza karsi kici 500 metreye cikarma rehberini soyluyorum

bir kere hic bozma kizla iliskini naber nasilsin demeye devam et sanki hic birsey olmamis gibi, salak gibi kizin ynainda ezilip buzulme, sanki kiz kankisinide ayarlamis uclu takilmak istemiste sen istememissin gibi hareket et. Bu arada kankisi kiz anladigim arada ona azdan yavsa, kizlar kanki manki tanimaz.

Simdi bak olayin ozu su sen bu kiza cok yavsadin , vok belli ettin, aslinda kiz sana telini vererek seni istedigini gosterdi, cirkin erkek yoktur kendini satamiyan erkek vardir bunu unutma, kizin gotunu kaldirdin indir biraz assagiya nasil gelicek eline :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...