Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Her kız aynımıdır ? Hepsi aynı şeylerden mi hoşlanr bunların ? Hepsi aynı harekete aynı şekilde mi tepki verir ? [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 01:21 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 kendini fazla kaptırma hele ipleri karşı taraf ilkden ferme yoksa :) bi kaç hafta sonra bu topicign iyice platonik tarızını görürüz :) sadece cevabini al aradıgın keşke dememek icin eğer aldığın cevap olumlu ise başla değil ise hiç düşünme sil. kaç git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Zamanlamayı tutturursan başarılı olursun. Tutturamazsan çok pis olur. Bence biraz araştırma yap hakkında. Konuşmalarınız zaten durumu belli eder. Eğer olumlu bir cevap alacağını düşünüyorsan fazla geç kalma derim. Biraz geç kalınca kafanı duvarlara vurursun. Olumsuz yanıt alacağını düşünüyorsan zaten yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 o olumsuz yanıtı alırsam yüzümün halini ben dahil kimsenin görmesini istemiyorum ama neyse bu hafta içinde belli olur yada bi dahaki haftaya artık :S şu zamanlama olayına taktım ha :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 E bahar da geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 doğru ya baharda geldi :/ ya duruma göre bakarım işte artık napayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 wissy bahar flm dedin bak şimdi ya :) Arkadaşlar fazla inanmıyorum mutu sonla biteceğine ama deniyeceğm cidden ben fedakarlık yapmaya hazırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Hep bu zamanlama olayina takmişimdir kafayi, oyle bir şey yok.. Zaman onemli degil yani, aslinda doğru sözcükleri secebilmek onemli, yoksa en şahane zamanda biri soylese hemen vericem aninda, sarf edilebilecek bir kelime her şeyi berbat edebilir yani. Kardeşim, olacaksa olacaktir, gecersin konusursun, anlatirsin derdini, gonlu varsa e zaten kabul edecektir, gonlu yoksa kırk takla atsan neme yarar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 haklısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ama güzel konusmak, kendini iyi ifade etmek yararli canim : ) Hani cok dobra soyledim ama cok yuksek damlardan atmayin kendinizi. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 geçer geçer...valla bak=) sık boğaz etmeden takıl işte;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yok öyle biri değilim zaten damar flm istesemde yapamam :) ne biliyim ya bende kendi çapmda birşeyler söylerim... yada belki bir şarkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Şarkı söyleme. Sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 PassivE_KesH benden sana tek tavsiye kendin ol yeter, kız senden hoşlandıysa zaten bunu belli eder,anlarsın hiç merak etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Şarki niye soylemiyormus canim, dunyada seneler boyu seranatlarla kiz tavlandi : ) Kaniti dahi var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ares saol... hepiniz saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ne demek arkadaşım memnuniyetle;)"hemende üstüme alındım"=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ya bilmiyorum işte... arkadaşlarım şıpsevdi der ne kadar öyleyim bilmiyorumda bunun farklı olduğunu hissediyorum... alın tabi üstüne :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 olur öyle vakalar türk polisi yakalar dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Keptınımı dinleyin bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Bugün kankası denilebilecek arkadaşıyla konuşuyordum... Neyin var dedi boşver dedim... Sen birini seviyorsun heralde kim dedi,ben yine boşver sonra söylerim dedim... Sen söyleme biz zaten biliyoruz dedi.Noluyo lan!!11 dedim Nasıl olduysa artık ben belli de etmediğimi düşünüyorum fazla :) Bu saatten sonra artık ne olur bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Nolcak demek ki kızda sana boş değil heralde,senden hoşlanmasa böle konuşmalar çıkmaz,artık iş sana kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 inşallah öyledir hep içimde kötü bir his var belkide çok takıyorum daha önce böyle olmazdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Kesh kardeşim; muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Sana buradan babamın bir sözüyle destek vereyim: "Hiç çekinme oğlum. Ortalıkta caka satıyorlar ama bir b.k değiller. Alayını... " (Gerisini yazamıyorum, mazallah forumdan banlanırım...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 tabi acgur kadar hardcore konuşmayacağım ama bir de şu yönünden düşün. Çok yakın olursa arkadaş olursun çok uzak durursan soğursun arada muhabbetlere girerek dikkatini çekersen dengeyi yakalamış olursun. Ve bence gözünde çok büyütme bence, büyüttükçe ona zor yaklaşır, muhabbetlerde tıkanırsın, sonra çıkarsanız da suspus biri olarak kalırsın. Olabildiğince normal davranmaya çalış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar