Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok hoşlanıyorum ama.... :/

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

Zamanlamayı tutturursan başarılı olursun. Tutturamazsan çok pis olur. Bence biraz araştırma yap hakkında. Konuşmalarınız zaten durumu belli eder. Eğer olumlu bir cevap alacağını düşünüyorsan fazla geç kalma derim. Biraz geç kalınca kafanı duvarlara vurursun. Olumsuz yanıt alacağını düşünüyorsan zaten yapacak bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Hep bu zamanlama olayina takmişimdir kafayi, oyle bir şey yok.. Zaman onemli degil yani, aslinda doğru sözcükleri secebilmek onemli, yoksa en şahane zamanda biri soylese hemen vericem aninda, sarf edilebilecek bir kelime her şeyi berbat edebilir yani.

Kardeşim, olacaksa olacaktir, gecersin konusursun, anlatirsin derdini, gonlu varsa e zaten kabul edecektir, gonlu yoksa kırk takla atsan neme yarar ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün kankası denilebilecek arkadaşıyla konuşuyordum...

Neyin var dedi boşver dedim...

Sen birini seviyorsun heralde kim dedi,ben yine boşver sonra söylerim dedim...

Sen söyleme biz zaten biliyoruz dedi.Noluyo lan!!11 dedim

Nasıl olduysa artık ben belli de etmediğimi düşünüyorum fazla :)

Bu saatten sonra artık ne olur bilmiyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Kesh kardeşim; muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Sana buradan babamın bir sözüyle destek vereyim: "Hiç çekinme oğlum. Ortalıkta caka satıyorlar ama bir b.k değiller. Alayını... " (Gerisini yazamıyorum, mazallah forumdan banlanırım...)
Sosyal ağlarda paylaş

tabi acgur kadar hardcore konuşmayacağım ama bir de şu yönünden düşün. Çok yakın olursa arkadaş olursun çok uzak durursan soğursun arada muhabbetlere girerek dikkatini çekersen dengeyi yakalamış olursun. Ve bence gözünde çok büyütme bence, büyüttükçe ona zor yaklaşır, muhabbetlerde tıkanırsın, sonra çıkarsanız da suspus biri olarak kalırsın. Olabildiğince normal davranmaya çalış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...