Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye: hangi server nasıl bir char

managerx

Öne çıkan mesajlar

öncelikle shaman süper warlock imba diyenlere kanma bn kandım yalan oldu bu bir
healing bana göre değil baba ben damage adamıyım diyenlerdendim birgün bir priest açayım öylesine geyiğine dedim ama aşık oldum şu anda oynamıyorum ama healingde çok zevkli bu iki
Paladinlerden herkesin nefret etmesinin sebebi kimsenin onları diğer sınıfları öldürdüğü kadar kolay öldürememesi ve bence zor ölmek iyi birşey bu oyunda bu da üç
Sosyal ağlarda paylaş

mage olarak paladini çok rahat kesiyorum. paladin sevmememin nedeni paladinin genelde human ve male olması. böle ibnem gibim puşt gibim cast yapıyorlar. bir de buble açıp hs olayları falan. yok sevmiyoruz işte.

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 01:20 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter'a crowd control yok diyeni ayakta alkışlıyorum(gülerek.) Oynamayı bilen ve talentları doğru düzgün vermiş bir hunter, özellikle clever traps talentını almış bir hunter cidden iyi oynuyorsa trapten çıkarmıyor adamı. Heroic instance'lara bile gittim ve mob pulldan önce düzgün bir şekilde trap koyarsa ve cooldown/trap dot süresini iyi kullanırsa gerçekten chain trapper oluyor. En azından kendim için konuşayım, karazhanda sıklıkla chain trapperlık yaptığım oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

haa işte öyle hunter çok az var. hatta binde bir. adam talent vermemiş trapi adam gibi koyamıyor verse de. zaten mageim herifin bir hatası bir clothçunun ölmesine patlıyor. iyi hunterlar da trapi yapıyor ama dps leri rezil. blizzard ezmiş dpslerini. onun yerine paşalar gibi 2 mage gidiyoruz olmadı warlock alıyoruz ahanda control. hunter ne yazık ki kralı gelse son tercih ettiğim class party kurarken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...