Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 evimde torna makinası yok yarın tornacılar kapalı ben naapsam bilmiyorum. üstümde büyük bir yük.. -_-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 çap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 12 ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 12cm küre. 2ye böl. alt parçasını et kalınlığı 1.5cm olacak şekilde oy. Kürenin kesildiği eksenden üst parça için yukarı 2cm alt parça için aşağı 2cm bırak. İki tarafa da 2cm'in bittiği yerden 1.5cmlik plastik şerit sar. Çok işimmi varmış benim. Kendime itiraf edince daha bir büyüyor yüküm. Peki bunları yazmak beynimin kendine itirafımı yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 dönem ödevi? son dk ya birakmak her zaman icin intihardir. cunku ne kendi vicdan azabin biter, ne de hocalardan yedigin firca. tecrubeyle sabit oldugundan iyi bilirim o duyguyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 son dakkaya bırakmadım. 3 haftadır çalışıyorum bu son parçası. çeyrek dönem proje ödevim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar