nedanko Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Yalnizlik konseptli amator kus calismam, 2 saatimi falan aldi, adam akilli sadece 3 kare alabildim. Cok fazla siyah kus oldugu icin etrafta tek kareye oturtmak zor oldu bu hiperaktif hayvanlari. Tek beyaz kusun konsept ile alakasi yok, onuda ayni gun cekmistim ilistiriverdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 yalnızlık hissi vermiyo fotoğraflar direk siyah kuşa odaklanarak çeksen daha iyi olabilirdi bence. sen bahsetmesen okadarda dikkat çekmez arada farklı, yalnız bir kuş olduğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Yalnizlik zaten bu degil midir? Etrafinda yuzlerce insan olmasina ragmen yalniz hissedersin kendini. Onu yansitmaya calistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Aşağıda benim konum var Serdar baksana. Sabahın şu saatinde de konu açmasana. Prim yapmaz olmaz, yemeğin yağı sana. Olmaz senden admin, ateşin altını kıssana. Alan derinliği mühimdir, söyliyeyim ben sana. Enstantaneyi kısıp bir diaframı açsana. Her daim her zaman, güneşi arkana al derim sana. Gündüz fotoğrafı olmalıdır en fazla 500 ASA. Aslında düşüncelerim bunlar değil, maksat şiir olsun. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 05:35 tarihinde, Alexi_Septimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sana sesleniyorum ey alexi Get some relax az bi Herseyin bi sirasi var Yukarda olmak an meselesi Alan derinligi, enstantane bunlar gecici seyler Onemli olan ruh derinligi derler Onlarada sira gelir elbet Heder etmeyelim kendimizi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar