ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Bir kız tanıyorum.. Hafif deli bir kız.. Özgürlük anlayışı patlak gözleri ve çılgın saçları ile.. O kız bana bazen cesaret veriyor. Ona ettiğim lafların bana geri dönüşü ile yaşıyorum o günü.. Bazen umut veriyor. Kötü yanlarımı kabul ederek.. İyi dostlar bulunmaz her zaman derim hep.Bulunmaz iyi dostlar. Geyik yapmak değil sadece arkadaşlık patpat yapabilmek sırta evet... Villians'ım benim bebeem.. Seviom seni al senin hakkında düşündüklerimle ilgili bir yazı çok istiyordun =)
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Farkettim.. Baya kötü oldu bu..
Villians Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 oh hayır olamaz:( arenda kötü bir günündemyidin ama olsun yazı yazıdır....mı yaf yazıdırı tabi yok yok daha sonra yaz yada yazma ama yinede saol beni kırmadığın için çok merak etmiş nasıl kelimeler çıkacağını [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 12:50 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ]
Pyro Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hani villians ı az cok bilmesem,size hollandaya bilet alayım diyecektim.o derece yani.
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 arkadaş için sevgi pıtırcıkları saçmaya çalışılmış ama pek bi anlamsız olmuş gibime geldi. Siz azdaha kaynaşın daha iyi şeyler çıkabilir :P
Villians Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 villiansi bilisounuz canim bu bir yazi denemesiydi bence ghost bo da farkinda karisik oldunun:D
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ya olum benden sevgi pütürcüğü yazısı çıkmıyo melankolik insan da sevgi pütürcüğü yazısı yazınca böle oluyo =) çok istiodun da =) neyse bu kadar becerebildim..
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ahahah olsun olsun bidahaki sefere işallah:O pütürcüklere gelesiniz [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 20:29 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar