smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ya birinin bir imzası vardı ustte "fizban" dan bır quote altta hayllerle, donkısot fln gıbı bı sıır vardı.. bırı bana solyeyebılır mı onu.. o sıırı bulamıyorum bı turlu eidt: buldum.. eywll herkese..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! [Bu mesaj smerten tarafından 20 September 2003 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Çok mesaj atılmış bi konuya bak kesin mesaj atmıştır.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 babacumun imzası[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 burdaki galiba [hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 güzel bir imza etkilendin sanırım ?[hline]Höhe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 evet baya guzel bı sıır cok severım cocukalrı ve yaslı ları hayal ınsanları.. keske oyle olsak.. fln dıyerek konuyu nasılda entellestırdım.. :?[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 o özlem tekinin şarkı sözleri olmasın? Ya da şebnem ferah. tam emin diilim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 21 September 2003 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Ah ulan ahhh... neyse şarkı buradadır, Şebnem Ferah tarafından söylenmiş versiyonu vardır. bu versiyonu olayımı bitirmiş o melankoliden bu melankolye atmıştır. Değirmenler Bülent Ortaçgil Zaman düşer ellerimden yere Oradan tahta boşluğa Saatler çalışır izinsiz hep bir sonraya, Resimler sarı güneşsizlikten, duygular değişir Dostlar dağılır dört bir yana, Kendi yollarına Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile birer yitik savaşçı. Akarız dereler gibi denizlere, Belki de en güzeli böyle... Uçurma uçar sözlüğümden, Geri gelmeyecek bir kuş Yaşanmamış kırıntılar sadece bir düş. Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile birer yitik savaşçı. Akarız dereler gibi denizlere, Belki de en güzeli böyle... ahhh ulan ahhh seninle birer yitik savaşçıyız güzelim, ben ki süngüsü düşmüş asker...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar