MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Kanal D, O şimdi Asker filimini cuma günü veriyo da yine bölmüş bölümlere, sanki dizi (: neyse izlemek isteyen varsa (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bakalim nasil film bu zmana kadar izlemedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ehu bi de üzüldün mü izlemedin diye boşversene .. sıkılır da canım çok isterse bakarım iyi ki gitmemişim sinemada üzülürdüm yoksa[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 başlıyacak birazdan izlemeyk isteyen varsa[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 komutanım saat daha 6 yaa :) lol[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Daha önce izlememiştim,güzelmiş fakat şu reklamlar olmasa ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 oho birde dahah bu ilşk bölüm (: dizi yaptılar vala hehe[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Valla o şekilde uyanmak bilmeyen bir sürü tip oluyor askerde. Nöbetçi onbaşıyken iki tane belalı tip vardı bir türlü uyanmayı beceremeyip nöbete hep geç çıkan, birine 15 dakika nöbete geç çıktı diye 1 saat fazla nöbet tutturdum sonra nedense hep vaktinde kalkmayı becerdiler :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 En komik sahnesi Özcan Deniz'in sigara yakma sahnesiydi. Aylarca tv'de yok sigarasız da yaşanıyo ben içmiyom,siz de içmeyin hede hödö diyen bi adamın marifetmiş gibi orda göstermelik sigara içmesi kadar komik bişi yoktu bence :-P[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ya yok abi batırıyorlar güzelim filmi böyle bölüm bölüm izleyince hiç bi tad alamıyorsun reklam'larda cabası.[hline]Höhe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar