kingpin Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 en güzeli de sanırsam bişeyler üretip insanlarla paylaşmak ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 İyi de adamın yaptığı herşeyi paylaştığını nereden çıkarıyorsunuz?Belki adam asıl Kitle İmha tipi silahlarını saklıyor bizim şüphelenmemizi engellemek içinde önümüze bişyler atıyor!!!! o_O Chemical NASA'ya transfer ol bence orada ki imkanlarla yok yok sakin olalım en iyisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 şimdi geçen düşünüyodum 2012 de dünya yamulcak filan diyolar küresel ısınma filan diyolar ya. düşündüm birden dünya ilk çağa geri döner mi filan diye. sonra aklıma ilk kendisini hiç tanımamama rağmen chemical geldi dedim bu adam kesin ayakta kalır dedim bununla tanışayım da ben ilk çağ olunca güzel bi topluluk yaparız filan dedim. uçmuşum biraz şimdi düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Family Guy'daki Stewie'nin esinlenildiği karakter bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Chemical bize şöyle kapkaççıya karşı bişey yapsana ya yada gaspçıya karşı Gaspatör falan olabilir ismi [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 21:54 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Aslında kapkaç yapılınca ikiye ayrılan ve bütün eşyaları yere döken bi çanta fikrim vardı, adam dönüp yerden toplamaz büyük ihtimalle sonuçta kap kaç bu, topluyacağı varsa direk silah doğrultur alırdı değil mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 helal len :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 muhteşem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 çemikıl the kahraman of the halk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar