Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Kuzenimin davulcusu olduğu gruptur efem :) Kendileri Battle Of The Bands birincisi. Sanıyorum haftaya yada sonraki hafta klipleri yayınlanacak yuxexes programında. Tarzları için ne desem,alternatif rock desem olur heralde. Bazı dergilerde röportajları yayınlandı göreniniz olmuştur belki. Vokal-elektro: Bora Davul: Tarık Bass: Berk Yaşları 18-19 civarı. Yeni Melek gösteri merkezinde çıkmışlardı en son. Studio Live'da kayıtları sürüyor. Canlı videolar: Manto - Alevler Manto - Enkaz Manto - Dalgakıran Manto - Ne Farkeder Manto - Bir kez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 iki kez izleme fırsatı buldum bronx'ta, biz de onlardan sonra çıkıyoduk hehe kesinlikle yetenekliler ve grup oturmuş, çok uyumlu çalıyorlar ve 3 kişi olmalarına rağmen sahneyi doldurduklarını söyleyebilirim. ancak ve ancak çok büyük bir handikapları var ki, bütün şarkıları birbirine benziyor. yani iki performanslarını da dinlerken sanki baştan sona tek bir şarkı dinliyormuşum hissine kapıldım. bu, konsept albüm için iyi bir yorum olabilir ama canlı performansta gerçekten sıkıcı olabiliyor, aynı şekilde düşünen birçok arkadaşım da mevcut. araya benzer tarzda birkaç cover katsalar belki de renklendirebilirler performanslarını. bu yorumumu da kendilerine iletebilirseniz çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 selam, manto'dan bora ben, yorum için saol sir, şarkılar birbirine benzio gibi gelio herkese, ama ayrı ayrı dinlersen aslında çok farklı, ezberleyince anlıo insan :) www.myspace.com/mantoband buradan baya bişeye ulaşabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bende Tarık, bi düzeltme yapmak istiorum arkadaşlar kayıtlarımız stüdyo UNIQUE'de devam edior. Studio Live ne alaka len =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Herkese selam, myspace'e "O da kim?" adlı bestemizi eklemiş bulunuyoruz, bu bestemiz artı diğer besteler hakkında yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar, Manto Selam Eder . www.myspace.com/mantoband [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 01:01 tarihinde, octopus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Tekrar merhabalar, 28 Mart Çarşamba günü yüxexes programında, Dream Tv'de, performans klibimiz gösterildi. Siamon davullarda, ben gitar/vokal. İlginize , beğeninize sunulur :) http://www.youtube.com/watch?v=Y4NZJXu97nY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 vay be bora, team speakden gitar calmayi ilk ogrendiginde bize dinletmeni hatirladimda heh ne gunlerdi :D nolur calma diye yalvarirdik simdi unlu oldun bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 haha nerden nereye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 8 kere üst üste aynı parçayı çalmak yorucu olsa gerek ^^ [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 02:45 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar