Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manto

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Kuzenimin davulcusu olduğu gruptur efem :)
Kendileri Battle Of The Bands birincisi. Sanıyorum haftaya yada sonraki hafta klipleri yayınlanacak yuxexes programında. Tarzları için ne desem,alternatif rock desem olur heralde. Bazı dergilerde röportajları yayınlandı göreniniz olmuştur belki.
Vokal-elektro: Bora
Davul: Tarık
Bass: Berk
Yaşları 18-19 civarı.
Yeni Melek gösteri merkezinde çıkmışlardı en son. Studio Live'da kayıtları sürüyor.

Canlı videolar:

Manto - Alevler
Manto - Enkaz
Manto - Dalgakıran
Manto - Ne Farkeder
Manto - Bir kez daha
Sosyal ağlarda paylaş

iki kez izleme fırsatı buldum bronx'ta, biz de onlardan sonra çıkıyoduk hehe

kesinlikle yetenekliler ve grup oturmuş, çok uyumlu çalıyorlar ve 3 kişi olmalarına rağmen sahneyi doldurduklarını söyleyebilirim. ancak ve ancak çok büyük bir handikapları var ki, bütün şarkıları birbirine benziyor. yani iki performanslarını da dinlerken sanki baştan sona tek bir şarkı dinliyormuşum hissine kapıldım. bu, konsept albüm için iyi bir yorum olabilir ama canlı performansta gerçekten sıkıcı olabiliyor, aynı şekilde düşünen birçok arkadaşım da mevcut. araya benzer tarzda birkaç cover katsalar belki de renklendirebilirler performanslarını. bu yorumumu da kendilerine iletebilirseniz çok sevinirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese selam, myspace'e "O da kim?" adlı bestemizi eklemiş bulunuyoruz, bu bestemiz artı diğer besteler hakkında yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar, Manto Selam Eder .

www.myspace.com/mantoband

[ Mesaj 23 March 2007, Friday - 01:01 tarihinde, octopus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...