Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 20.00 da başlayan maçta Konyaspor 7.dk attıgı golle 1-0 önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 süper yazdı adam valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 dk10 ilic 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Kaleci özden'in arda'tı ve kendisini sakatladığını okudum bi yerde,doğru mudur?Doğruysa aferin özden milli maçlar öncesi arda'yı sakatlamak nasıl güzel oldu,yunanlılar istese bu kadarını düşünmezlerdi,umarım hafif bir sakatlıktır.. P.s.Fenerbahçe'yi tutuyorum ama arda gibi bir yeteneğinde farkındayım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 sonuç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Evet sakatlanmış :( Gerçekten inşallah ufak bişeydir. Allah korusun bişey olmasın gencecik yetenek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 2-1 kabze arda ve özden'e geçmiş olsun. zannetmiyorum onemli bişey cıkacagını pozisyonu gormedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Dk 88: Sabin. 2-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 nolcak bu gs'nin hali 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yarın fener de berabere kalıcak o zaman da ben dicem nolcak bu fenerin hali diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Maç sona erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 şampiyon olcak derim bende sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 hobaaa geçen yıl son dakikalrda kazanan gs bu yıl ters durum son dakikalrda puan kaybeder oldu,beşiktaş rahatladı bu skorla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 beşiktaş,yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 valla pek rahatlamadık :P bu hafta seyircisiz, ankaragücünden ceza alcaz rize maçı seyircisiz. fener kupa maçından ceza alcaz fener lig maçı seyircisiz. içerde tek maç oynarız bukadar ceza üstüne -3 puan yeriz ligi 5. bitiririz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 maçı izlemedim ama nette ilk defa deplasmanda iyi oynamışız felan yazmışlar yazık olmuş neyse fener şampiyon olur zatende türkiyede bu sene pek sevinebilecek bi takım olduunu sanmıorum bu boktan oyunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 toggie efendi şöyle buyurmuş : said: yarın fener de berabere kalıcak o zaman da ben dicem nolcak bu fenerin hali diye üzülüyorum ya haline )= bak üzüldüm hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yav ilk defa deplasmanda iyi oynadınız da nedir yahu ilk kalecileri elinden kaçırdı topu kabze vurdu çizgiden çıkardılar özden sakatlandı yedek kaleci girdi o da elinden kaçırdı topu bu sefer gol oldu :) bu konyanın kalecileri bi bize mi uyuz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 beşiktaşa karşı hepsi aslan, aslana karşıda hepsi süt dökmüş kanarya misali oluyor bu kaleciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 şimdi izledim golleri necanın golü super. [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 23:04 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Ben sadece ilk golü gördüm hayvan herif nasıl bir şuttur o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Gerçekten ya bu sezon böyle gol hatırlamıyorum ben.Bıde sınan kaloğlunun Beşiktaş'a attığı gol vardı ama bu ondan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Golü yeni izledim güzel golmüş hakkaten,bu arada kayseri gs ile puanları eşitleyebilir bu hafta,kendi evinde antalya'ya acımaz kanımca... [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 23:46 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bi kac hafta once gene bole bir cuma gunu gs bearbere kalmıstı ,ahh lar vah lar ,o hafta hem bjk hem fb kaybetti şampiyonluk için karlı cıkan tek takım biz olmustuk :D lig bu sene cok garip ,anadolu takımları gs,fb dinlemez oldu.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 14 mayısları unutmayın yavrularım seversiniz anneler gününü siz geçen sene de aynı şekilde ötüyodunuz kıtonkk diye oturdunuz kucagımıza belki bu sene şampiyon olamayız ama siz yine de büyük konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar