Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konyaspor - Galatasaray TSL 25.hafta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaleci özden'in arda'tı ve kendisini sakatladığını okudum bi yerde,doğru mudur?Doğruysa aferin özden milli maçlar öncesi arda'yı sakatlamak nasıl güzel oldu,yunanlılar istese bu kadarını düşünmezlerdi,umarım hafif bir sakatlıktır..

P.s.Fenerbahçe'yi tutuyorum ama arda gibi bir yeteneğinde farkındayım....
Mesaj tarihi:
valla pek rahatlamadık :P

bu hafta seyircisiz, ankaragücünden ceza alcaz rize maçı seyircisiz. fener kupa maçından ceza alcaz fener lig maçı seyircisiz.

içerde tek maç oynarız bukadar ceza üstüne -3 puan yeriz ligi 5. bitiririz =)
Mesaj tarihi:
maçı izlemedim ama nette ilk defa deplasmanda iyi oynamışız felan yazmışlar yazık olmuş neyse fener şampiyon olur zatende türkiyede bu sene pek sevinebilecek bi takım olduunu sanmıorum bu boktan oyunlarla
Mesaj tarihi:
yav ilk defa deplasmanda iyi oynadınız da nedir yahu ilk kalecileri elinden kaçırdı topu kabze vurdu çizgiden çıkardılar

özden sakatlandı yedek kaleci girdi

o da elinden kaçırdı topu bu sefer gol oldu :)

bu konyanın kalecileri bi bize mi uyuz=)
Mesaj tarihi:
Golü yeni izledim güzel golmüş hakkaten,bu arada kayseri gs ile puanları eşitleyebilir bu hafta,kendi evinde antalya'ya acımaz kanımca...

[ Mesaj 16 March 2007, Friday - 23:46 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bi kac hafta once gene bole bir cuma gunu gs bearbere kalmıstı ,ahh lar vah lar ,o hafta hem bjk hem fb kaybetti şampiyonluk için karlı cıkan tek takım biz olmustuk :D lig bu sene cok garip ,anadolu takımları gs,fb dinlemez oldu.. =)
Mesaj tarihi:
14 mayısları unutmayın yavrularım seversiniz anneler gününü siz
geçen sene de aynı şekilde ötüyodunuz kıtonkk diye oturdunuz kucagımıza

belki bu sene şampiyon olamayız ama siz yine de büyük konuşmayın.
  • Yeni Oluştur...