-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Wings uçuş kartı flaan demekte. reklamın fon müziğine bayıldım indirip dinlemek istiyorum yada satın almak nasıl mümkünse. hani reklam böyle uçan birinin gözünden birinci tekil kişi bakış açısında. uçuyor falan. fazla dikkat etmedim reklama sadece müzik beni bu denli etkileyen şey. radyoda sıkça duyuyorum "ya bu şarkı kimin hangi grubun şarkısı böyle.. " diye düşünüyorum her defasında bi iki saniye... bilen var mı kimin bu şarkı? yada kimin olduğunu nasıl/nerden öğrenebiliriz..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 şu fılaaaaayyyyyyy diye başlayan şarkı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 evet o evet o! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Beatles - Free as a bird demisler bikac yerde, ben bulamadim reklami o yuzden yorum yapamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 çok teşekkürler :) "Beatles - Free as a bird" doğruymş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Free as a bird klibinin kopyası arkadaşlar o reklam. Bide her gören aa süper yapmışlar diyo gülüyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar