duende Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Sevinelim mi yoksa Chuck Berry gibi bunada en arkayı 200 ytl yaparlar diye üzülelim mi? Yok lan ozamana kadar 200-300 biriktiririz diyip gidelim mi? Wöhüüü geliyo ulan!!! İstanbul Caz Festivali 9 temmuz trallalla ps:evet delirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 OHA! OHA! bi dakka bi dakka hemen yemi yutmak istemiyorum. kaynak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 *uçmaktadır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Robert Plant rock festivaline gelseydi yaa :) Yine de gidilesi bir konser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bugün gazetede okudum adam desert rock festivalinde bizzat robertçığıma sormuş oda doğrularmış para biriktirmeyemi başlasak napsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar