Lucky Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hangi kanal vericek acaba maçı bilen varmı... bideee kıskananlar çatlasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ntv vericek galiba... dün reklamı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ntv vericek ama ne zaman oldugunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 21:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 can bartu dururken hakan'ı neden çağırırlar anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 İllk yarı bitti, maç eğlenceli gibi. Bakalım Hakan napıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 silver fox bile oyunuyo ya süper lauren blanc'ı da özlemiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 o komedyen hakandan iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 eee?iyi olsa noluo kötü olsa noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 evet ya ne yazık ki hakan çok kötü bir performans sergiledi muhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 kaç kaç bitti maç, golleri kimler attı, hakan topa dokandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 hakan topa dokandı şut bile çekti bir iki tane. 6-2 zizou kazandı. fas asıllı fransız bir şovmen de zidane'ın takımına girdi ona gol attırdılar bi tane. diğer 5 golden ikisini portillo, diğerlerini al jaber, sichi, ronny (kk). ronaldo'nun takımının gollerini de gerrard ve andersson attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 o diilde Ravanelli bitirmiş kendini.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 "Ben sana dünya karmasına giremezsin demedim.. şabanlıktan kurtulamazsın dedim", espirisi yapılmadı mı? Yapıldıysa özürler vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 espri olsaydı belki yapılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Yanlız jemal süperdi yaa koptum :D Ama herif sürekli sağ eli şortunun içinde dolaştı. Maç boyunca... wtf?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bu adamın kesın yuksek bıryerlerde tanıdıgı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Adam Fransa'nın en ünlü komedyeni, bence oynaması normal ve süper bişey :D Bizde de Yılmaz Erdoğan oynar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 O adamın sağ kolu yok,küçükken kopmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Harbi öyleymiş. Ama var gibiydi ya çünkü baya uzun ve dolu bir bölüm vardı şorta kadar. Belki protez kol falandır gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 kol var da bilek kısmı bir acaip, kopmus ya da kopmak üzere gibi bişey sallanıyordu işte ne bileyim anlatamadım ama uzuv var yani kol yerinde. çok sempatik ve futbolcularla da samimi tavırlar içindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 8 yaşında demiryolu kenarında oynarken trenin altında kalmış ve sağ kolunu kaybetmiştir. bu yüzden filmlerde sağ kolu ya sarılı ya da cebindedir. Demiş biri... Adam cidden çok sempatik maçı izlemedim ama bir bölümünde bu adamı elinde mikrofonla gördüm futbolculara birşeyler diyodu güldürdü milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar