b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 yaa ben Jedi Knight:Jedi Academy oyununu aldım ama allah kahretsin ya tam tıklıom new butonuna oyun orda takılıo bööle bi kaç buton a tıklamaya çalışınca takılıo 2 saat bekledim olmadı walla delircem sizce napiim?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Orjinal oyun al =)[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ne alakası war Orjinalle ekran kartın falan yetmiyodur belki dicem ama Consoledan açmaması lazım o zaman. Biraz settinglerle uğraş olmadı git yeni bi tane al yada aldığın yerden deiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Nası Grafik kartı yetmez ya bnde calısıo adam yeni makine toplamış grafik kartı yetmicek:) Ayarlardan olabilirde %90 bozuktur NwN'de bozuk cıkmış cunku[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 reinstall etsin belki bişiler yannış gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 abıcım korsan oyunlarda ne tur problemler cıkar anlatsam ınanmazsınız... baska cd al.. ıster kopya ıster orjınal sana kalmıs... hea cd den olmayabılır... o ayrı bıl. bu naapcagı bellı olmaz..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 off deli olcam bilg eski oyunlarımı bilem yüklemio yaaa yettti laaaan BIKTIM BE!!! sikçem p4 fln ben p3'ümden mutluyum sökçem p4'ü şimdi![hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 biv iki tane patlat abı ben oyle yaprdım eskıden sonr abılden sesler cıkmaya basladı vurmadan susmamaya fln basladı...:)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar