Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flüt

Kartan

Öne çıkan mesajlar

çin işi bi nikel flütle epey uğraşıp flütten tiksinme aşamasına gelmişken paraya kıyıp bi yamaha aldım rahat ettim. çok yoğun olmasa da hala uğraşıyorum flüt çalmayla.

çok nefis alettir, acaba mı diyen herkese tavsiye ederim. hiç beklemesinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Nefes çalış, gam çalış, uzun ses çalış amaaan... Ama ben seviyorum he başka bi enstruman çalsam da aynı zevki alırmıydım bilmem orasını. Ama mutluyum baya eğlenceli.

Ayrıca yukarda okuyunca gördüm bir anımı anlatmadan edemicem. Bir kere arkadaşım servisle gidiyor diye ona emanet etmiştim flüdü. Flüdün kutusunu sallarken düşürmüş. Zaten pek sağlam değildi kapanma yerleri. Bakmadım önce verdiğinde dersten sonra eve gidince bi baktım flüdün ağzı burnu yamulmuş. Kıza bişey diyemedim tabii baya üzülmüştüm sonra yenisini aldık allahtan ikinci eldi ilki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Kartan said:
Kartan said:
Cesaret varmis ^^ Olur da flütümü yere düsürürsem sok geçirirdim herhalde.
Evet tabi ben bunları diyeyim,sonra acemilik döneminde flütü iki kere yere düşüreyim.Aferim bana.

olur öyle şeyler,ama dikkat et yinede :) yani tamir elbette edilir ama,kalıcı hasar kalmaması önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 6 senedir konservtuarda flut caliyorum
cok zor geliyo ama kesinlikle vazgecemiyorum

suan okuldan bikac insanla bir jazz-fusion grubumuz var
saksofoncunun bazi ritim duygusu eksikliginden dolayi cok iyi degiliz lakin onu asarsak coook iyi olacak bu arada katilmak isteyen klavye varmidir ama hizli calabilen bi adam olmali cunku chick corea falan dusunuyoruz istanbuldan tabi ve ben ve grup arkadaslarim 16-17 yaslarindayiz :) evet

bu arada ben yamaha 281 le basladim 1500 pound du aldigimda biraz ileri bir ogrenci flutudur (parmaklarim cok uzun oldugu icin uygun gorulduydu) bu sene sanirim degisecek aa bimiyorum daha bakalim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...