dlhangman Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ya arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum yakın zamanda ama merak ettiğim bişeyi sormak istedim. Irkların önemi nedir? her ırkta her karakter var mıdır? yok ise hangi ırkta hangi karakter vardır ve son olarak hangi ırklar birbirine düşmandır oyunda? son sorumun cevabını biraz biliyorum frozen thronedan ama belki değişmiştir falan... teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Ally ırklar Night elf Dwarf Gnome Human Dranei Horde ırklara düşman.. Tauren Undead Orc Troll Bloodelf Her ırk her sınıf olamıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Frozen throne dan sonra hersey bozuldu dostum. Eredarlar draenei adini alip alliancea katildi , Blood elfler (eski high elfler) gocebe koklerini kesfedip orgrimmara dolustular ve herkes birbirine dusman oldu Blood Elfler Tauren Orc Troll Undead bir yanda Draenei Dwarf Gnome Human Night elf bir yanda kapisip duruyoruz En iyisi gnome ol herkes sana dusman olsun yada buradan bir bak www.wowwiki.com du herhalde com degilse org tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 **En iyisi gnome ol herkes sana dusman olsun** işte bu beni kopardı. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Eğer Warcraft evrenine aşina değilsen ve hikayeyi baştan sona öğrenmek istiyorsan, bayağı geniş olan evreni gayet küçülterek bir o kadar da anlaşılır bir şekilde anlatmış Wowwiki. http://www.wowwiki.com/History_of_Warcraft linkinden anlayabileceğin şekilde okuyabilirsin, ki WoW'un çıkış zamanına kadar gayet iyi bir şekilde anlatıyor, ve aklını karıştıran karakterler kahramanlar olursa yazının üzerinde tıklanabilir link durumunda kelimeler. Gayet sağlam wowwiki, ben WoW'a başladığımda Warcraft'tan anlamazken şimdi çok rahat lore bilgisine sahip oldum, kitaplarınıda bitirmeye çalışıyorum şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 said: En iyisi gnome ol herkes sana dusman olsun dünyayı ele geçiricez, görüceksiniz o zaman nihohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 abi nedir gnome muhabbeti ya ben de bilgilenim anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Biz buralarda gnome'ları sevmeyiz dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 biz oralardada hiç sevmiyoz fakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 biz gnomeların babasını da sevmezdik zaten. de mi len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 olm her guildmasterın arkadsında bi gnome vardır derler bizim buralarda... Gnome lar olmasa kim bilir dünya ne halde olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 gnome büyütücü plug-in gelecek yakında ni ho ha ha ha ha. o zaman kökünüz kuruyacak pis gnomelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Gnomelardan neden herkes nefret ediyor GUIDE v1.0 1-''Sinek küçüktür ama mide bulandırır'' Evet Gnomelarda küçüktür ve mide bulandırırlar. Gerek gerçek hayatta olsun gerek wowda kimse küçük şeyleri sevmez ve hatta küçük şeylerin çoğu iğrençtirler. Örnek: Fare , Böcek , Murloc ve GNOME. Gnomelarda abidik gubidik saçları ve garip görünümleri ile iğrençtirler. 2-''G.tü yere yakın olandan korkacaksın'' Evet Gnomelarınki yere baya bir yakındır hatta yere değer. Gnomeları görmek için sürekli yere bakmanız gerekir ki sürekli yere bakarak gezersek çok daha büyük tehlikelere maruz kalırız, bkz.Draeneiler. Gnome Roguelar bu avantajlarını kullanarak görünür oldukları zaman bile zorlukla görünmektedir ve hatta Gnome mageler çalıların arasına veya suyun altına saklanıp kafamıza Pyro atmaktadırlar. 3-''Misafirin erken kalkanı makbuldur'' Şimdi gelelim Alliance Gnomeları neden sevmiyor sorusuna. Şöyle ki bu manyaklar güzelim şehirlerini berbat edip Ironforge'a sığınmışlardır ve bir türlü gitmemektedirler. Kendilerine yeni bir yer bulacaklarına ''ayak altında dolaşıp'' bir sürü quest ve maraza çıkarmaktadırlar. Biz şehirlerini kurtarmak için uğraşırken onlar saçma saçma deneyleri ve aletleri ile ortalığı karıştırp düzenimizi bozmaktadırlar. Son olarak ve en önemli olarak hiç kimse nasıl olupta Gnome warriorların Onyxia, Ragnaros ve hatta Nefarian tankladığını çözememiştir. Hatta Gnomeların nasıl olupta warrior olabildikleri bile hala bir muammadır. [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 11:53 tarihinde, onurdolar tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 11:54 tarihinde, onurdolar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 onurdolara tamamen katılıyorum. Ek olarak şu da var(bu yanlış olabilir, o yüzden kesin konuştuğumu zanletmeyin). WoWturk te tercüme edilmiş Warcraft tarihçesi var. Tamamen okudum ve hiç birinde gnomelardan hiç bahsedilmiyor gördüğüm kadarıyla. Yanlış hatırlamıyorsam Warcraft3 te de yoklardı. Ozaman nerden çıktı bu zararlılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 E alliance eksik mi kalsaydi,irk gerektigi zaman blizzard sip diye buluyor,hikayeye katiyor(bkz.Dranei-Eredar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Gnomelar warcraft 3 te vardi helikoptere binen bocekler gnome du ama hikaye olarak kaharaman olarak harbiden bir katkilari yok oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Hımm ben helikopterdekileri cüce sanmıştım. Bir ara tekrar yükleyip bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 warcraft 3 de cüceceler hleikopterdekiler warcraft 2 gnomear horde içinde goblinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Evet Warcraft 3 boyunca yoktular onun hikayeside zaten tamamen Gnomeragan. O sırada baş gösteren Trogg istilasına karşı koymaya çalışıyorlardı :D Ama önceki Warcraftlarda gnomelar bulunmakta. Ben Gnomelara bir sebepten uyuz oluyorum oda biz herkesi öldürdük sanarken gruptan biri aniden yatıveriyor vve farkediyorsunuzki o kadar Tauren ve Orc arasında bir gnome warior gözden kaçmış ve adam bunun avantajıyla tabaktan meyve seçer gibi adam kesiyor :D Yoksa özellikle Gnomeragan'a bayılırım. AMa Engineeing diyince Goblin favorim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Valla horde'a goblinleri ekleseler daha süper olurdu.Çok seviyorum bu sinsi, paraya bakan, güvenilmez, ufak yeşil yaratıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 baska sinsi, paraya bakan, güvenilmez, ufak yeşil yaratık varmiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ninja kaplumbağlar var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 gnomela neden sevilmez ekleme : oyundaki bütün kız playerler bunların dansına hasta olur bide haysiyetsiz sapık ibineler slap-dance yaparlar slip donları ile.. bide öle bişeylerdir.[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 14:24 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bunun birde dans sahnesi vardır süperdir :D [spo] [/spo] Bende istemiştim başta goblin ırkı olmasını ama onlarda gayet tarafsız ya :D Tam sevdiğim türden adamlar. Aslında 3. bir Merchant faction koysalar :D [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 14:47 tarihinde, VashTheStampede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 World of Warcraft - South Seas Ahanda bununla birlikte goblin irkini koymazlarsa benim adim sylian degil =P WoW rpg kitaplarini okumus olanlar bilirler orada goblinler oynanabilir bir irk hatta Tinkerer diye bir classlari var. Goblin irkinin WoW'da bir gun oynanabilir race olacagina kesin gozuyle bakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar