Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devlet Tiyatrosu Sanatcilari ikinci bir is yapamayacak...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

$u $ekilde degerlendirelim mevzuyu ;
1-Memur olarak degerlendirirsek devlet tiyatrolarindaki sanatcilari nasil ki diger memurlar ek i$ yapamiyorsa onlarinda yapamamasi cok mantikli..
2-$oyle bakarsak yanliz gercek sanatcilar bence bir toplumun yapi ta$idir bu vesileyle alalade bir farklari olmasada toplumsal sorunlari irdeledikleri icin duyarli olan herkesin onlara,ellerinden geldigi kadar destek olmasi gerek diye du$unmekteyim..
3-Diger yandan ben $ahsen normal memurlarinda ek i$ yapamamasini sacma buluyorum bu sebeple bana kalirsa ek i$ yapmak isteyen memurlar yapabilmeli cunku sen devlet olarak memuruna hakettigi gercek maa$i veremiyorsan,birak oda kendi butcesini,senin cikarttigin yasalar dogrultusunda olu$tursun..

kisacasi,bence yasa;bakilan goze gore mantikli veya sacma gelebilir..celi$kili bi durum ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf
Hayvan çiftliğe gönderme var domuz lafında.

lol...bittabi george orwell..

tikilere ve süper duyarsızlara ve tiyatroyu basit bir şeymiş gibi görenlere bir değil iki değil bol bol gönderme var yazımda.. lol ki ne lol..

teraziye tık.. unutmayalım!!

[edit:]ironiyi anlamayan nesle aşina degilim

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 02:39 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...