Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mapteki bir item

Waffen

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Benim aklımı kurcalayan bir şey var, mapler hazır olarak geliyor. Yani agaçlar , kayalar,dereler bunlar static . Şimdi diyelim bir druid map teki bir agacın yanına gelip o ağacın şekline girmek istediğinde(kamuflaj) agacı veya kayayı işaretlettirmek yeterli olurmu?
Sosyal ağlarda paylaş

Yani diyelim ormanlık bir alandasınız ve her yer agaç, takip edildiğinizi anlayıp o anki alanda ağaç varsa onun şekline girme eğiliminde bulunup kamuflaj yapıyorsun, gizleniyorsun. Stealth gibi bir sey değil. o anda 10 sn ligine bulundugun alanın şekline giriyorsun. Ama bu mapteki bir ağaçsa ki bu map in standart bir itemi ise yani admin bile onu kaldıramıyorsa , bu işlemi nasıl yapardık.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bir druid book scriptti var ve içinde bir büyü sayesinde 10 sn.liğine ağaç şekline girebiliyorsun.Yani durduğun yerde bir ağaç beliriyor ve sen invis oluyorsun ve geri sayım yapıyor sadece senin görebildiğin.nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama istersen paticik/scripts te bi ara eğer yoksa buraya yaz ben yollarım..[hline]Diadan Locke Blessin' You All!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...