Waffen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Selamlar, Benim aklımı kurcalayan bir şey var, mapler hazır olarak geliyor. Yani agaçlar , kayalar,dereler bunlar static . Şimdi diyelim bir druid map teki bir agacın yanına gelip o ağacın şekline girmek istediğinde(kamuflaj) agacı veya kayayı işaretlettirmek yeterli olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 biraz daha acsana konuyu[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Yani diyelim ormanlık bir alandasınız ve her yer agaç, takip edildiğinizi anlayıp o anki alanda ağaç varsa onun şekline girme eğiliminde bulunup kamuflaj yapıyorsun, gizleniyorsun. Stealth gibi bir sey değil. o anda 10 sn ligine bulundugun alanın şekline giriyorsun. Ama bu mapteki bir ağaçsa ki bu map in standart bir itemi ise yani admin bile onu kaldıramıyorsa , bu işlemi nasıl yapardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Belki şu ağaçlara tıklayınca invis olması için bir script yazılabilir ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Hmm guzel mantık, Teşekkürler. Ben alan etkili bir şey düşündüm ama çok kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bende bir druid book scriptti var ve içinde bir büyü sayesinde 10 sn.liğine ağaç şekline girebiliyorsun.Yani durduğun yerde bir ağaç beliriyor ve sen invis oluyorsun ve geri sayım yapıyor sadece senin görebildiğin.nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama istersen paticik/scripts te bi ara eğer yoksa buraya yaz ben yollarım..[hline]Diadan Locke Blessin' You All!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 druid buyuleri yapmak hiç zor değildir hele ağaca dönüşmek falan hiç de zor değildir[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar