Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lady in the water


Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bu sefer olmadı shyamalan amca. Shyamalan tarzını sevdiğim bir yönetmen o yüzden izlerim filmlerini,the village'ı kimse sevmediğinde ben çok beğenmiştim. Ama bu sefer hiç olmamış.
Filme 75 milyon dolar mı ne harcadığını öne sürüyor. Heralde 75 milyonun 65'i Apartmanın ve havuzun yapımına gitmiş olacak ki efekt alacak paraları kalmamış.
Filmde çok önemli bir yeri olan,kilit nokta olan kurt o kadar rezalet ki... Kukla olduğu her saniye belli oluyor. Büyülü hadiselerden bahsediyor ama ortada bir büyü yok. Yavaş ilerleyen bir konu var. Ayrıca Shyamalan oyuncu olarak çok kötü.
Ve yine dediğim gibi dijital efekt kullanılmamış olması (sonunda var ama artık ona da efekt denirse,bulanık birşey) filmi bitirmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten yeşilçam filmi gibi oldu film bir ara,

oo sen şifacı değilmişsin
(yoldan geçen çocuğu çevirirler)
sen gel şifacı sensin

o da tutmuyor başkasını çeviriyorlar.

Cidden çok sıkıcıydı.Aslında o senaryo ile film çekmek cesaret ister bunu da yapması bile Hollywood için yeterli.

Avatar:The Last Airbender'in filmini çekmek istiyormuş Shyamalan.Bakalım hayatımda gördüğüm en güzel cartoonlardan biri Avatar :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok beğendim valla, film masal anlatıyor işte ne güzel. Tam masalsı anlatım. Herşey efekt değil. 1954 yapımı kült bilimkurgu "Them"i izlemenizi öneririm. Özel efektleri insana komik gelse de film gerçekten güzel olduğu için kolay kolay gülemiyor insan. Efektler belki kötü ama masalsılığı ve bağlayışı güzel. Ki zaten çocuğuna anlattığı bi masaldan esinlenmişti galiba... Amacına ulaşan bir film diyebilirim. Ayrıca Shyamalan'ın da hastasıyımdır :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman sen sakın Solaris'i izleme. Başyapıttır ama korkunç sıkıcıdır. Hayır George Clooney'in oynadığı değil eskisi. Stanislaw Lem uyarlaması bir Tarkovsky harikası. Ayrıca Stalker'ı da şiddetle tavsiye ederim.

[ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 19:46 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsd bana bunu dedin ayıp ettin :D

Andrei Tarkovsky benim Kubrick'ten sonra taptığım 2. yönetmendir :D İzlemediğim filmi yok,takdir etmediğim hareketi yok :D

Ya sıkıcı dediğin film 2001: a space oddsey'dir.Ama öyle bir filmdir ki sıkılsan da başından kalkamazsın,bu ne lan diyip bittiğinde tekrar izlemek istersin.

2001,Solaris vs. bunlar o filmlerden.Defalarca izlerim,sıkılmam.Ama Lady of Water bende bu etkiyi bırakamadı.

dp:Tarkovsky'i Dünyaca ünlü yönetmenler başlığına yazmayı unutmuşum ekleyeyim :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...