Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hattrick e gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 demedim mi ya çakmışım işte 2-0 :) hadi şu türkiye kupasını al da bari şampiyonu yenmiş bir takımım olsun, sevineyim. edit: managerzone kötü, hattrick ondan da kötü abi be :(, ben öylesine takılıyorum haftada 2 3 kez girip maçları, antremanı falan ayarlıyorum yoksa oynanmaz bunların hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yine kaybetmiş finalde ya, ne şanssız adamsın sen fisto ya eykey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?42,2980037 ^^ Bunlardan birine gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 valla yine kaybetmişim Finalde =( season13 de de finalde yenilmiştim gümüş kupaların hastasıyım bi bakıma sdfsd @Ged o gösterdiklerinin en iyisi managerzone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 hokey takımı olanlar varsa oyunu "lmbrjck" e verebilir mi? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar