Cintonik Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Merabalar.. Windowsun aptal bluetooth programını kullanmaya hiç niyetim yok açıkçası.Benim kullandıgım software Widcomm du xp de ,sitesine baktım vista uptadeleri var fakat sadece uptade var işte bastan yukleme yok sanırım.Uptade yapmak içinde once programı kurmam lasım cd sinden onuda artis vista kabul etmiyo.Böle bi arada kaldım işte siz nasıl çözdünüz yada windowsunkini mi kullanıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bence artist olan sensin. lan hem vista kurmuşsun bir de bluetooth driver arıyorsun ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 said: sitesine baktım vista uptadeleri var fakat sadece uptade var işte bastan yukleme yok sanırım.Uptade yapmak içinde once programı kurmam lasım cd sinden onuda artis vista kabul etmiyo. Temel fıkrası gibiymiş bu da haa. :D CD'yi tak, CD'de setup'ın bulunduğu yerdeki bütün exe dosyalarına tek tek sağ tıkla, compatilibility sekmesine gel ve compatilibility mode'dan Windows XP (Service Pack 2) seç. Bir çok çalışmayan programı bu şekilde install ettim ben. Install ettikten sonra çalışmıyor o ayrı.. Ama update'ler var diyorsun, o sorunu da update'ler halleder artık. Umarım işe yarar. [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 07:53 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar