Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Merak ediyorum 20 yaşında bir birey olarak bu yaştan sonra ralli işlerine girişebilirmiyim? bildiiniz eurosportta fln gördügümüz off pist camur toz toprak yollarda gazlamaca yarıslarına katılmak nası mumkundur, egitim vs. nası alınır
Dela Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bu yastan sonra cok zor, dogustan rallici dogman lazim nerdeyse eger baban zengin degilse.
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Selam, Eğer merakın varsa yatkınlığın olup olmadığını yurtdışında yer alan kurslardan birine yazılarak öğrenebilirsin. Ağaç yaşken eğilir sözünden ötürü bu tarz sporlara erken yaşta başlanılması öneriliyor. Ama illa ki profesyonel olacaksın diye bir kural yok, amatör olarak da ilgilenip, amatör yarışlara katılabilirsin. Eğer bütçen varsa kendi aracını satın alır, kendi teknik ekibini kurup -bildiğim kadarıyla- yarışlara yine katılabilirsin. Saygılar.
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Ankarada vardı sanırım bu işin bi' okulu.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 humm, zor yani artik, öle bi butcem olmadigina gore. kariyer yapmayi dusunmuyorum bu konuda, hobi olarak ugrasmak da imkansiz galiba
Cafein Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Hobi olarak uğraşabilmek için bir Galip Gürel veya Kenan Doğulu olman gerek. Büyük bütçen olmadan imkansız bir iş. Türkiye'de motor sporları da inanılmaz gelişmiş olmadığı ve zaten dünya genelinde motor sporları pahalı bir icraat olduğu için... Başka bir uğraş bulmalısın sanırım.
Redogski Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 sadece istanbul ve ankarada okulu var bu işin.hobi olarak imkansız neredeyse çok büyük bütçe gerektiriyor.tabi ralli okullarına girip çok iyi sonuçlar fln alırsan.türkiyedeki herhangi bi takım ışık görürse sende bütçeye fln gerek kalmaz :D.(zamanında araştırmıştım izmirde yaşadığım için girememiştim bu olaya)
ivan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 lol memetcim hayirdir nerden esti? eidt: otodrom da var bi dersler [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 20:44 tarihinde, ivan tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 110bg 307 kesmiyo be emgel
ivan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 abi ztn istanbulda 1000bg olsa da yalan yollar, mal otobus ve minibus soforleri falan filan fitik eder adami
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 benim rotada cok problem olmuyo yav maslak sarıyer arası :)
Cafein Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 "110bg 307 kesmiyo be emgel" 1.6 motor 307. Yolda pis salınır, 130'a geldi mi titrer, sert direksiyon hareketlerinde de yalel yalel kontrolden çıkma eğilimindedir. Zamanında TEM'de kardeşimin 307'sini kullanırken önüme kıran hayvanoğlundan kaçmak için sert bir direksiyon hareketi yaptıktan sonra sağ ve sol bariyer arasında gidip gelmiş, arabayı zar zor tutmuştum. Sarıyer-Maslak yolunca ralli havasına girmeyi bu sebeple hiç tavsiye etmem. Peugeot hiç oturaklı araba yapmıyor, hele bir de kurtulup kıçtan falan savurdu mu bir daha toparlaması zor. Devlet bize Impreza WRC, Evo VIII falan versin.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 katılmıyorum. peugeot 306 GTI lar gayet oturaklı ve iyi yardırır
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bende zaten ralli işini ralli yerinde nası yaparım örenmek için açmıştım topiği. evet rod ayarı rezalet 120 ~ 135 arası titriyo direksyon, pek kıç atmadı henüz benimki, o açıdan baya rahatım, ama tabiki önden cekis ziyan bi araba olarak virajlarda aynı verimi alamıyorum. arabanın 0-100 u 11.5 saniye mi ne. ne rallisi zaten..
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Selam, Onca 'trafikteki iğrençler' kısmından sonra Maslak-Sarıyer arasında, yani şehir içi trafikte, başkalarının hayatını tehlikeye atabilecek şekilde araç kullandığını mı söylüyorsun? Ya aracın savrulduğunda karşı şeride geçersen veya yanında seyir halinde araca çarparsan olmadı kaldırımda yürüyen yayaya çarparsan ne olacak? Saygılar.
Redogski Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bir iki modifiye yap jwrc ye katılırsın belki :D.ayrıca önden çekişli arabalar virajda daha iyidir..
Cafein Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Fistan demiş ki: "katılmıyorum. peugeot 306 GTI lar gayet oturaklı ve iyi yardırır" Ben de derim ki: - Ne farkeder, yardıran teneke. Peugeot'tan araba olarak artık bir cacık çıkmaz, tipine yatırım yapıp yapıp dandirikten kastırsınlar anca.
Redogski Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 evet.peugeot wrcden de çekildi zaten :D
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 @para nealaka? rotamın trafiginin az oldugunu sölemeye calismistim bikac post yukarda, minibus vs. problem degil demistim. tahlikeyi fln nerden buldun
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Selam, Bana oldukça şehiriçi geldiği için söyledim onu. Trafiğin azlığı ve minibüs olmaması trafiğe kapalı alan demek değil sonuçta. Bu benim yaklaşımım. Saygılar.
Cafein Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Abi yardım edin. Ben burada arkadaşa söylerken annem dün tutturdu "Camel Trophy" diye. Dedim o bitti, "Land Rover'ın bişisi var?" dedi. Dedim geç bunları, "ralli" dedi, dedim olmaz "Ne yani bu yaşımdan sonra Go-cart mı yapayım?" dedi. Kadın heyecan arıyor kendine, netçez? Autodroma falan yollasam keser mi? Polo Ladies Cup'a falan nasıl başvuruluyor?
Vodan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Polo Ladies Cup'a ünlü aplaları alıyolar
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 @para anlatamadım derdimi, ben sehir icinde rallicilik yapıyorum falan demedim ki onu nerden cıkarıyosun demeye calısıyorum
paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Selam, Ne bileyim güzargâhım rahat falan diyiverince ben de şehir içinde hız yaparak tatmin olmaya çalışanlardan sandım seni. Gidip günlük kiralasak şu formula pistini de kendi çapımızda yarışsak falan filan çok mu pahalı olur? Saygılar.
Cafein Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Ben varım ama kesin hızımı alamam birinize girerim. İlk hedefim eski kasa bir Audi olabilir, gerçi şimdi LPGliymiş tutuşur mutuşur neme lazım...
Öne çıkan mesajlar