Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Atli bir amcamiza elindeki dagger benzeri aletlerden birini takip ardindan suruklenirken daglardan tepelerden kurtulmak amacli ''aha simdi ucgene basaacaann'' gibi yonlendirmeler gordum, aklima hugo geldi. =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Onlar arada sırada oluyor. Aksiyonun dibine vurulan sinematik sahnelerde. Sonuçta iki oyun da birer film gibi, hakkaten izlemesi bile zevkli ki cidden iyi kurgulanmış, castingi iyi :P bir film gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 valla sorunsuz kopya buldum orjinal değil :D ohhh bitti ne güzel oyundu yaa! kombolar falan çıldırttı resmen gazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 haberlerde gow muzigini duyunca oynayasım gelio tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 aldık oynadık. şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ben bi tane kopya satin aldimda, arkadastanda ps 2 aldim, ama calistirmadi. koprude filan takılıyosa orjınaller ben torrentte buldum, indirip dvd ye direk olarak yazsam sorun olurmuki? calistirirmi ps :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 messiah pro 2 tarzi eski kasa ps2 cipleri kopya double layer lari desteklemiyor lakin blackcat gibi sitelerde oyunun cift dvd yada movieleri riplenmiş tek dvd versiyonlari mevcut onlari caliştırabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ya bişiy sorucam. Bende oyunun sonu Kratos olymposu basmaya gidiyo sonra "The End Begins" diyo oyun bitiyo. Herkesde böle dimi demo gibi bir hisse kapıldım gibi geldi ya. Bide ingilizcem olmadığı için soruyorum. Bu Kratos oyunun sonlarında zeusla kapışırkene arkasını dönüyo beni öldür gibim bişiler diyo sanırım. Ordaki dialoğu söleyebilecek var mı çatlicam merakdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 oyunun sonunu söylemeseydin bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 pluton tam hatırlamıyorum o dialogu bitireli ay oldu.ama bizim eleman zeusa tamam seni yenemiyorum büyüksün tarzı bişi sölüo galiba.zeusda yola gledin ama ölüceksin diodu galiba o tarz bişiler işte :) bu arada 3. oyunun yolu o.titanlarla tepeye cıkıoloar işte 3. oyunda ordan devam edicez ps3 de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Spoiler tuşunu kullanılsın diye yapmışlar di mi?? :( zaten içinmde kaldı oyunun son bölümlerini oynayamadım bi de söylüyorsunuz sonunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 dun bitirdim bende, superdi oyun cidden helal olsun god of war 3 e de yolu yapmislar masallah kim bilir ne zaman cikar artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Oh be rahatladım şimdik GoW-3 beklicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 mükemmel harika müthis çok güzel oyun bağımlılık yaptı.grafikleri cok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Bugun bitirdim harika olmus, heyacanla GoW 3'u bekliyoruz. Pop bu oyunun yaninda halt yemis bence oldurecek fazla tanri kalmadi ama her tanriya 1 oyun cikarsalar iyi idare eder =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar