kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ben oyunu bulamadım millet bitirmiş RÖEAH... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Oyun gerçekten çok güzel olmuş. Yalnız bir sorun yaşadık hala çözüm bulamadığımız.[spo]Griffon sürücüleryle dövüştükten sonra adaya doğru kafalama bir atlayışta bulunuyor Kratos Pegasus bölümünün sonunda. O sahnede bir tuşa basmamız gerek ama ekranda herhangi bir tuş belirmediğinden dolayı basamıyoruz ve karakter doğal olarak ölüyor. Televizyon biraz eski acaba tuşu o sebeptenmi göremiyoruz emin değilim. Ama o sahnede sürekli kafa üstü çakılıyor Kratos[/spo] (herhalde. orayı göstermiyo çünkü :P) herhangi bir bilgisi olan varmı? Teknik bir problem büyük ihtimal. Eğer duyan yada çözüm bilen varsa süper olur. Sır hangi düğmeye basılacağını söyleseniz bile yeter. (tabi random bi düğme değilse :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Hatırlamıyorum valla. Ama bozuk çıktı yaa :( Yarısında bozuldu. Gösterir ama vermez durumu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Bugun Aldım... [spo]Aldığım Gibi 45dk-1Saat İçinde Colosussu Devirip Cehennemden Çıktım Yukarı...Zeusu Severdim Kıl Oldum Şimdi =)(eminim Herkesde Aynı Tepki Olmuştur) Neyse Pegasusuma Atladım Yollardaım . Yürü Be Kratos Kim Tutar seni[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ps2 de beni saran tek oyun 1. yide bitirdim 2yide bitirdim bzı yerlerde cok takıldım ama cozumu yoktu nette kimse yazmamış.3. oyunu 4 gözle bekliyorum ps3 e :) [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 15:39 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 dahset bir oyun ama oyunun ortalarına dogru ps2 im bozuldu :( gorunmez bi herifi oldurmustum en son :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 oynadigim tek ps oyunudur var ya. hemen almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: Zegna § 07 Nisan 2007, Cumartesi - 21:53 ] oynadigim tek ps oyunudur var ya. hemen almak lazim. Öeh Yani...Yahu Para Alıyosunuz Sanıcam Valla Yapımcı Firmadan...Abartmayalım Lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ben de oynadığım tek ps oynudur diyebilirim, arada arkadaş winning yapalım demeleri hariç o kadar. sırf şu oyun için ps alacağım seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 neyini abarticam kenshin himura, evet oynadigim tek ps 2 oyunudur god of war. oynamak var , oynamak var. saatlerce ekran basina kitleyip oynadigim tek PS2 oyunu god of war, neden bu kadar şaşirdin anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 valla polemik gibi olmasın ama (:p) gow a kilitlenip devil may cry serisini, shadow of colossus u, mgs serisini, kingdom hearts serisini, pes/we ı vs yi oynarken sıkılıyorsanız madalya vermek lazım :p. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 16:21 tarihinde, Enginar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 pes i wining i saymıorum ben artık boş zamanlarda evde toplanıldıgında kapışılan sabahlara kadar uyumadan turnuvalar falan bunları saymıorum. benimde bunun harici tek sonuna kadar sıkılmadan saatlerce oturup oynadıgım tek oyun gow.coktur ps2 im var ama ciddi oyunlar sıkıo beni. ps3 te cok oyun var oynanıcak ama gow uda ps3 te cok merak ettigim için yakın zamanda alıcam işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yaklasık 7bucuk saatlik aralıksız oyun sürecinden sonra gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim ki en iyi ps2 oyunları arasında ilk 3e kafadan girer god of war2. uzun zamandır hic sıkılıp baymadan 2 saati aştıgım oyun olmamıstı (we ve nba haric). 10 dakikada bir "oha, helal olsun heriflere" nidaları ucustu evde. saygıyla egiliyorum valla yapanların önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Aynen Her 10 Dakikada Bir '' Ohaaa '' '' Vayyyyy Beeee '' Gibi Triplere Girdim... Helal Olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ee nasıl çözüldü o yarıda bozulma olayı. [spo]ben de köprüde kalıyorum öyle.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Çözülmedi abi, köprüde kalıyorum yaa. Kader ortağımsın dev! :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 vallahi gavur forumlarında birşeyler yazıyor ama tercüme etmek için hiç halim yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Link ver İngilizceyse sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 o oyunları oynayıp sıkılıyoruz demedik de, hepsine açık ara çaktı işte god of war. 1. yani oyun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 valla pegasusu rehin aldıkları yerden baya bi titanlara gittim arkadaşlar kartal gibi bişi gördüydüm benim arkadaşın kardeşi şarteli indirdi manyak herif orda kaldım yarın gidip oynayacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Dun aksam videolarini izledim youtube'den, Play Station 2 almanin zamaninin geldigini farkettim, bilgisayarimi yenilemekten vazgecip en kisa surede PS2 edinmeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Acele etme her iki GOW'un da kopyalarının çoğu bozuk. Sağlamlarınnı bulmak için (ikincisinin) biraz bekle. Ben ilkinin orjinali ucuzlayınca 40 milyona almıştım. Bi de ikisini de oyna, hem ilkini hem ikinciyi oynarsan gerçekten zevk alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 biz oynadık bitirdik :D:D über bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Vidyolarini izlemek bile yeterince guzeldi. Ama oynanisi hakkinda suphelerim var, hugo gibi birsey cikmaz umarim, yani videolarin bir bolumunde oyun icin goruntuler de vardi, oyle bir hava sezdim. : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Naaan, nerden buldunuz hatasız kopya? Orjinal de, lütfen orjinal de... :( Baştan çalışmasaydı keişke, aaaah ah.. Öehh adaş, GOW ve Hugo :D:D Nasıl benzettin yav?? [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 00:17 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar