Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 2

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Oyun gerçekten çok güzel olmuş. Yalnız bir sorun yaşadık hala çözüm bulamadığımız.[spo]Griffon sürücüleryle dövüştükten sonra adaya doğru kafalama bir atlayışta bulunuyor Kratos Pegasus bölümünün sonunda. O sahnede bir tuşa basmamız gerek ama ekranda herhangi bir tuş belirmediğinden dolayı basamıyoruz ve karakter doğal olarak ölüyor. Televizyon biraz eski acaba tuşu o sebeptenmi göremiyoruz emin değilim. Ama o sahnede sürekli kafa üstü çakılıyor Kratos[/spo] (herhalde. orayı göstermiyo çünkü :P) herhangi bir bilgisi olan varmı? Teknik bir problem büyük ihtimal. Eğer duyan yada çözüm bilen varsa süper olur. Sır hangi düğmeye basılacağını söyleseniz bile yeter. (tabi random bi düğme değilse :D)
Sosyal ağlarda paylaş

valla polemik gibi olmasın ama (:p) gow a kilitlenip devil may cry serisini, shadow of colossus u, mgs serisini, kingdom hearts serisini, pes/we ı vs yi oynarken sıkılıyorsanız madalya vermek lazım :p.

[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 16:21 tarihinde, Enginar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

pes i wining i saymıorum ben artık boş zamanlarda evde toplanıldıgında kapışılan sabahlara kadar uyumadan turnuvalar falan bunları saymıorum.
benimde bunun harici tek sonuna kadar sıkılmadan saatlerce oturup oynadıgım tek oyun gow.coktur ps2 im var ama ciddi oyunlar sıkıo beni.

ps3 te cok oyun var oynanıcak ama gow uda ps3 te cok merak ettigim için yakın zamanda alıcam işallah
Sosyal ağlarda paylaş

yaklasık 7bucuk saatlik aralıksız oyun sürecinden sonra gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim ki en iyi ps2 oyunları arasında ilk 3e kafadan girer god of war2. uzun zamandır hic sıkılıp baymadan 2 saati aştıgım oyun olmamıstı (we ve nba haric). 10 dakikada bir "oha, helal olsun heriflere" nidaları ucustu evde. saygıyla egiliyorum valla yapanların önünde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...