Pluton Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Ya dünden beri arıyorum ama bulamıyorum. Firefoxun bir eklentisi vardı. Böle rengin üstüne gelinze HEX kodunu veriyordu ve ona en yakın rengi falan veriyordu. Bu eklentiyi bilen duyan var mıdır? Firefox olması şart değil. Üstüne geldiğimde rengin kodunu söleyen bir program varsa oda kafi bulamadım çıldırcem ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Sonunda Buldum Sizinlede Paylaşıyım Dedim ColorZilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 eheh..ismi iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Tesekkürler bende ariyordum bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 pixie rulz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 firefox'a eklenebilir olması pixie'ye oranla daha çekici yapıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 CSS'leri felanda gösteriyor bu çok şahane birşey ya çok hoşuma gitti. phpBB teması felan yapmak istersem deli bişiy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar