Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Elimde aynı projenin 5 parçası var yani uzun bi pafta 5 bölüm halinde hazırlanmış. Bunları pafta ayırım çizgilerinde birleştirip tek bir büyük pafta yapmam lazım. Fakat sorun birleştiremememde yani mantıken bana gereken sağdaki paftayı tutup move ile soldaki paftada açısını dogru ayarlıyıp move bitirmek. Anlatamadım ama siz anladınız :) Soru ise sağ tarafın belli açısını soldaki paftaya tasıyamıyorum, bunun yerine bir şekilde sağ paftadaki belli 1 veya 2 çizzgiyi tutup sol paftadakinin açısında ve boyutun (scale) ayarlıyıp birleştir seçeneği gibi bişi varmı? [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 17:01 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 varda abi nası anlatcam bilemedim.ölçekleri aynı de mi? move ile yapılması lazım. kurcala biraz dicem ayıp mı olur? =( [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 18:59 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 abi block halinde taşımayı denedin mi ? hani block komutuyla tek parca haline getirebiliyorsun yaa çizimi, sonra diğer paftaya tek parcaymış gibi taşıyabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 2 parçayı da block yapıcam ilk olarak ki rahatca move ve rotate falan yapayım. Ondan sonra bir tanesini seçip onu diğerinin devamı olucak çekilde yerleştirmem lazım yani panaromik resimlerdeki gibi otomatik birleştir bunları kardeşim bak normalde bu 2 veya ne biliim 4 nokta aynı noktadır gerisini sen hallet tuşu gibi bişi yok mu? [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 02:44 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 "Bu iki nokta aynıdır" işlemini gerçeklemek için Align komutunu kullanabilirsin. Align dedikten sonra source paftanın tamını seçiyorsun, daha sonra source paftada bir nokta seçiyorsun ve target paftada nereye gelmesini istediğini belirtiyorsun, daha sonra 2. bir noktayı aynı şekilde, istersen 3. bir nokta daha da belirtebilirsin ya da 2.'yi belirttikten sonra space'e basıp hop diye paftaları birleştirmesini izleyebilirsin. edit: Yamulmuyorsam 3. noktayı belirleme scale factor olayını gerçekliyordu. Hayır unutmadım da uykum var sadece. Hatta yatayım ben. [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 03:01 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Gayette güzel yamulmuşum, 3D'de konum içinmiş 3. nokta. Ondan tevekkeli 2 boyutla oynarken bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 aLİGN BU İKİ NOKTA AYNIDIR MI DEMEK Yoksa (caps pardon) bu noktaları yandakinin boyuna getir mi demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Yok yok yamuluyormuşum dedim ya, align hiç bir şekilde scale factor ile oynamıyor. Bu iki nokta aynıdır demek yani. edit: Aslında tam olarak bu iki nokta aynıdır demek gibi de değil. Birinci nokta ile merkezi 2. nokta ile de açıyı vermiş oluyorsun taşıdığın tüm seçili resim için. Merkezi buraya koy açıyı da bu yap der gibi. [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 15:47 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Bir şekilde align kullanarak istediğimi becerdimde çizimde bi hata var onla ugrasıyorum :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Geçmiş olsun, rica derim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar