Spidee Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Benim dikkatimi çeken yıllar içerisinde artan ayar verme çabası oldu. Kimilerine büyümek yaramamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 eskiden de boktan bi herifmişim. şimdi boktanlığım günyüzüne çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Hep ayni kalmisim gibi eskiden de fazla konu acmazdim simdi de acmiyorum =) Ama mesaj attigim bölümler degisti eskiden sadece UO Scriptsharing bölümüne atardim simdi ugramiyorum bile =) hep iyi adammisim ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 2-3 sene önce kişisele bi yazı yazmıstım, yarısının ne komik şieyler oldugu görünce gülmekten kırıldım, ama öbür yarısınında düpedüz gerçekler oldugunu düşündügümde kendime "acaba hala bi yarım o çocukmu yoksa o yarısı gerçekten acı gerçekler mi?" diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Benim 1 hafta önce hatta 2 gün önce yazdığım şeylere bile güldüğüm oluyor. İnsan zamanla çok değişiyor, düşünceleri, hisleri, fiziği, bilmemnesi şusu busu, herşeyi değişiyor. Yani illa ki çocukluktan çıkınca değişmiş olmuyor, 1-2 sene gibi uzun zaman geçmesi gerekmiyor, insan inanın ki her hafta hergün değişiyor, en küçük aklımızda olmayan düşünceler olarak bile. Edit: Spidee'ye katılıyorum gerçekten, son zamanlar paticik ve özellikle manda'da deli gibi ayar vermeye kasıyor millet. Sadece buralardada geçerli değil, başka forumlardada görüyorum. Resmen ayar vererek post kasıyorlar. Dehşet üzücü birşey. Ego tatmin etme meselesi kesinlikle. [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 07:43 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 olur öle seyler.hepimizde oluo.. pisssikolocik bi kere bu durum.bugun makarna yersin yarin kereviz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 arada açtığım topiclere bakıp bakıp eğleniyorum sizede tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar