Bleda Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=haberdetay&tarih=11.03.2007&Newsid=112380&Categoryid=7 Sasırdım acıkcası ve siteyi kontrol ettigimde cok hosuma gitti. Belki MIT den diploma alamayacagız ama MIT düzeyinde egitimi (benim gibi lise caglarında bu konualra ilgiliyseniz) üniversiteye gitmeden alıcasınız. Yada ileri yasınızda kendinizi gelistireceksiniz.. Cok hos olmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 buradan çağrım bu siteye bu gece girmemeniz yönünde olacak. Çünkü ben bu gece girip tüm civil engineering hedelerini sömürücem!! Yavaşlatmayın beni. MIT(Massachusetts Institute of Technology) olan mit, bizim istihbarat teşkilatı değil =) -maşaşuçet.. mşaşüsets +lam olm ha gayret, okula sadece okulun ismini söyleyebilenleri alıyorlarmış esprisinide yapmadan geçmiyorum elbet ayrıca masaçusets.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 yaw bu haber yararlı olmakla beraber bayamış 2001'de limitli erişim ve 2002'de tam erişim sunmuşlar. ayrıca bu adamların şakalarına bir bakın derim http://hacks.mit.edu/Hacks/by_year/2006/firetruck/ arkadaşlar üniversitedeki binanın kubbesinin tepesine itfaiye kamyonu çıkarmışlar!! dahidir ne yapsa yeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 haber yanlış değil de eksik bilgi vermiş gibi. zira MIT uzun zamandır ders notlarını web sayfasından yayınlıyor ve hatta ben de arada girip bakıyordum =) ama şu zamana kadar webcast olayına girmemişlerdi. şimdi bir de video anlatımları olacakmış yani, yeni olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Great Droid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 topiği MIT opensource diye actım, dedim içimden adamalr yinemi bişi cıakrdı opensoruce diey emğerse coursmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar