heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ya millet ben uğraştım yapamadım şunu birisi anlatsın abi ben druidim human form da spell ler ok tamam yapılıo ama bear form a geçince büyüler gene orda kalıo 1 numaralı tuşa maul koyunca gene wrath görüo yardım pls..isteyen msn dende ulaşabilir ama akşam 6 dan sonra.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Bongosun sayfasında eğer tuşları keybind dan atamazsanız stancelerde sorun çıkar diye koskoca yazıyor :) Bongos menüsünde en altta key bindings diye bi tab var ona gelip imleci action barların üstünde gezdiricek ve istediğin tuşların kısayollarını 1,2,...9 vs. diye ayarlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bongos ta barlari dikey hale nasil getirebilrim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 karakter menusunu falan yapmak icin menuye sag tiklioruz cikan menuden verticali secioruz onun harici bir actionbari dikey konuma getirmek istiyorsak; Columns'u 12ye cekerek yapiniz. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Columns 12 çekmek işimi gordu. hizli cvp için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar