heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ya millet ben uğraştım yapamadım şunu birisi anlatsın abi ben druidim human form da spell ler ok tamam yapılıo ama bear form a geçince büyüler gene orda kalıo 1 numaralı tuşa maul koyunca gene wrath görüo yardım pls..isteyen msn dende ulaşabilir ama akşam 6 dan sonra.. [email protected]
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Bongosun sayfasında eğer tuşları keybind dan atamazsanız stancelerde sorun çıkar diye koskoca yazıyor :) Bongos menüsünde en altta key bindings diye bi tab var ona gelip imleci action barların üstünde gezdiricek ve istediğin tuşların kısayollarını 1,2,...9 vs. diye ayarlayacaksın.
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bongos ta barlari dikey hale nasil getirebilrim ?
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 karakter menusunu falan yapmak icin menuye sag tiklioruz cikan menuden verticali secioruz onun harici bir actionbari dikey konuma getirmek istiyorsak; Columns'u 12ye cekerek yapiniz. gg
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Columns 12 çekmek işimi gordu. hizli cvp için teşekkürler
Öne çıkan mesajlar