druenler Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 daha once hic denemedim. yeni bir acc acinca transfer edecegimiz charin oldugu acc ile ayni bilgileri girince sorunsuz oluyormus (sadece soyadinin ayni olmasi yeterli oluyor diyen var). sanirim customer support araciligi ile kayitli ad-soyad i degistirme sansimiz var. daha once yapmis birisi bilgi verebilirse super olur. diger konu email degisikligi gelmis account page'e. onceden degistirmek zahmetli bir isti ama simdi cok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 sanırım soyadı uyumu yeterliydi ama account 1 kez acildiktan sonra kullanıcı bilgilernin değiştirilebilecegini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Who is eligible for account to account transfers? Transfers between accounts are only allowed between one account where you are the owner to another account where you are the owner. To initiate an "account to account" transfer, you will have to answer the secret question for each account, and the last name of each account holder must match. Kaynak: https://www.wow-europe.com/character/character-transfer.html Yani soyadının aynı olması yetiyor. Fakat Account Management dan isim ve soyisim değiştirilemiyor. Dip not: Alakasız ama 12/03/07 de e-mail değiştirme açıldı. http://wow-europe.com 'da öyle yazıyor. [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 10:26 tarihinde, DasDa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 account management'dan degistirilmiyor fakat customer support ile degistirme sansi var sanirim. mesela email degisikligi siteden olmadan once zahmetli bir is ile degistirilebiliyordu. acaba cok kastiran bir olay mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 cinsiyet değişiyor ama ad soyad değişmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Soyadı aynı olursa 20 euro; vererek migrate edebiliyorsun accountlar arasında. Hatta olur ya serverda deiştirmek istiyosan senden bi daha charge almıyorlar ve aynı parayla iki isi bi arada yapabiliyorsun. Başkasından char alanların kendi sahip olduğu bir accounta aktarmak için kullandıkları genel taktik yeni aldığı box ın infosunu girerken soyadını aldığı charın accountundaki soyadı ile aynı yapmaktır. Böylece migrate edilebilir hale gelir... Bunu msnden sorsanda sölerdim dru euheu [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 16:01 tarihinde, _catastrope_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 yeni bir acc'e transferi biliyorum zaten. benim amac feldas'in yanina bi aslan parcasi koyabilmek catacigim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 O zaman şansına küs canım.. Seninkiyle aynı soyadı olmayan bi account bulmadıkça (böyle bi şans var mı yokmu belli değil) yapamıyosun ne yazıkki... Bende isterdim benim prinin yanına bi drood koymayı. Ama kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 blizz o kadar yazmis iste acc bilgilerinin dogruluna cok onem veriyoruz felan. iyi de ben simdi gidip adimi "grom hellscream" olarak degistirdim. ee acc management'da eski adim gorunecek. illa gorehowl'u kapip kapisina mi dayanmak lazim nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar