alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 harika film hakkaten, hazır başlık tekrar su yüzüne çıktı, izlemeyenler murlaka izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konustugum cogu kiz/kadin ayni seyi dedi. "Ay bi daa almicam istemicem elmas falan" Iki gun sonra: "Ay kanli elmas aldirmicam sevgilime ben, duzgun elmas bulur o bana" Bir hafta sonra: "Neli elmas?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 said: Mükemmel bi film. Caprio aşmış. İzlenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kismet buguneymis sonunda izledim. keske daha once izleseymisim de belki 2. defa izlerdim. son gunlerde 10 tane film fln izledim aralarinda en iyisiydi ilac gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar