Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz... Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sonlar biliyorum Dinliyordum paylaşmak istedim sözler çok hoşuma gitti...düşünüp durdum ve bir çember gördüm.Sadece birşeyler dinleyip avutmak istedim güzel şeyler yada hüzünlü şeyler farketmez dedim dinlemekte güzel, sonra baktım bazen şarkılar daha anlamlı gelebiliyormuş.. Sonrada da dedim ki daha çok yazmalısın vill başka çaresi yok...içinde eskimesin yazki daha çok yazabilesin. Zamanı harcama ama dedim anlayışlı ol herkesin bir derdi bir durumu var sen bekleme her zaman anlayış ama denemeye çalış en azından yoksa kendin olamazsın..döndüğünde seni kötü bulmasını istemezsin birde onun için üzülmesin... Geçici ama kalıcı hasar olmasın dedim,kırıldığı yerde kopmassın çünkü biliyorum var dayanıcak bir yeri var ufak bir noktası...İnanmak gerek,yürümek bazen de koşmak gerek ama nefes almayı unutmamak gerek.
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 said: yürümek bazen de koşmak gerek ama nefes almayı unutmamak gerek. +1
nocom Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 said: Geçici ama kalıcı hasar olmasın dedim,kırıldığı yerde kopmassın çünkü biliyorum var dayanıcak bir yeri var ufak bir noktası... noktalara anlam veren kapladıkları alanın değeridir :S
Famy Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 cok guzel bir emre aydın şarkısı,sonrasında yazılanlar da cok derın anlam yuklu cok güçlü iafdeler olmuş..elıne sağlık vıllıans..gücünü kaybetme,dayanacak bir şeyler bulmalıyız ddiğin gibi ucundan kıyısından sarılmalıyız hayata,her ne kadar zor seyler yaşamış olsak da...
Öne çıkan mesajlar