ginaly Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 efenim bu ctesi, ehliyet için direksiyon sınavım var. şimdi bu sınav birlik mahallesi die bi yerde yapılıomuş. ben de malumunuz bilkentte ikamet etmekteyim. şimdi ben bilkentten bu birlik mahallesine nasıl gidebilirim? ayrıca yol ne kadar sürer? teşekkürler canlarum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 turan güneş caddesının gırısınden sola donuyosun ıste orası bırlık mahallesı. trafıge baglı olarak deısır ayrıca kızılay ustunden cankayaya gıdersende uzun surer. o yuzden once eskısehır yolu ordan konya yoluna cık. dumduz gıt hıc sapmadan once oran a sonra turan gunese gelceksın turan gunesten ınınce saga donersın. ortalama 40 dk dıyelmde terslık olmasın. sen yınede benı ara karıstırırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 peki desemki minibüsle gitmek zorunda kaldım, ozaman naapaabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 güsel soru :d kızılaydan oran dolmusuna bınceksın de sen baya erkenden cık dostum kızılay trafıgı malum nolur nolmaz. bide cidden salak gıbı nıe ole annattıysam , ehlıyet sınafı ıcın gıden adama normal yol annattık hehe :d saatten heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Kızılay'dan 413 otobüsüne veya Oyak dolmuşuna bin birlik mahallesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar