ivan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 sonunda hayallerimizi susleyen 'event -not a race-' ibresi kullanilan organizasyonun rotasinda istanbul da var. F1 pistinde turlama ve gece Reina'daki parti sonrasinda Istanbul-Atina yapip asfalti aglaticak 120 arac.. 40.000£ (iki kisilik) katilim ucreti olan bu bulusmada su an sadece 6 arabalik yer kalmis. Veyron,enzo,slr ve carrera gt'leri gormek icin sabirsizlanioruz.. bakalm bizim kici boklu ve bozuk yollarimiza nasi dayanabilcekler edit; para bakarsin R8 de vardir =) [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 19:01 tarihinde, ivan tarafından güncellenmiştir ]
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Selam, Audi group'dan kim olsa kabul :)))))) Ben kamp malzemelerimi hazırlayayım :D Saygılar.
ivan Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 28th April 2007 Registration Launch Party 29th April 2007 Car display & Start in Pall Mall, London Cars drive to Amsterdam checkpoint 30th April 2007 Cars drive through the night to the Frankfurt Checkpoint. Cars and drivers loaded onto planes and flown to Istanbul Arrive in Istanbul 1st May 2007 Istanbul to Athens via Thessolaniki checkpoint 2nd May 2007 Arrive in Tirana 3rd May 2007 Cars drive through Dubrovnik check point to Bratislava 4th May 2007 Continue through Eurospeed race circuit check point to Berlin 5th May 2007 Cars drive through Oschersleben race circuit check point to end in London Final Party, music concert in London
dooman Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 selamlar, Gumball katılımcıları ve araçları hava yoluyla sabiha gökçen havalimanına gelicekler. Show TV'nin sponsorluğunda gelişecek yarışta araçlar sahil yolu, ardından bağdat caddesi sonrasında dolmabahçe sarayına geçicekler. Dolmabahçedeki toplantıdan sonra reina'da tüm etkinlik içinde yapılacak 5 ana partiden biri yapılacak. Bu yarış esnasında gumball ekibine yol göstermek amacıyla 3 tane Türk araba da kafileye katılcakmış. Ama en az o arabalar kadar özel ve sürpriz olcağını duydum sadece günü gelince görücez. Bağdat caddesinde veyron, slr, enzo, murcileago ve r8lerin geçişi efsane olacak. Ayrıca çok bilinmeyen bir yoldur ama sabiha gökçenden sahil yoluna iniş hem 3 şerit hem de yokuş aşağı. 300-350ler bekliyoruz :) Her katılanın bikaç kere radara yakalanacağını varsayarsak bizim devlette iyi kar edecek organizasyondan.
ivan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Pazartesi arabamla beraber kafilenin kıçına yapışmayı düşünüyorum =) - yetişebilirsem -
Dela Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 abov pazartesi mi? hemen takilirim ben de ders cikisinda.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 aaa arabaya benzin koyiim bare ben de katilirim.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Admin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bişi desem kızar mısınız? ben gumball a katılmıs araclardan bugatti dısında hepsini her gün görüyorum ehe :) hatta dün gumball cı degil belki ama rolls royce ben yürürken üzerime sürdü pis herif. sonra dedim abi araba çarpacaksa da bu rolls royce olsun her ne kadar 5 ton olsa da tr de özel güvenlik le fuarda tanıttıkları araç sokakta tepeme geliyo :)
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 programı her yakaladıgımda izliyorum geçen gün izledim gene araçları uçağa yukluolardı fln.enzo,slr,veyron için kalkar giderim. reinaya araçlarla gidicekler tabiki.düşünemiyorum reina önünü
ivan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 GUMBALL 3000 hayvani logoyu yarın sabahtan sanayide iki kapıma da yapıştırıporum =) ve arabanın tavanına mavi tepe lambası asıp 12 sularında sabiha gökçene gidiorum, gelicek var mıı =)
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 abi şimdi nooldu bugünmüydü ya kaçırdık mı lannn
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 afern dynamick iyi ki gittin isveçe bi de avusturyaya gidenimiz var her threadde bagırıosunuz
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hurafemi bilinmez ama tukiye ayagi iptal edildi deniyo, saolsun devletimiz, burokratik problemler cıkarmıs ve arabalar asfalta cıkmadan ucaklarına geri yuklenip atinaya yol almıslar gibisinden bi haber duydum
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 aldıgım bir baska haber ise ivanın arabasının istanbulun cesitli yerlerinde "ABOOO GAMBOOOOL" nidalarıyla kovalanıp " PEH PEH PEK GUZEL MUBAREK KAC BASIYO BİLADER" eşiğinde takip edildiği üzere
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ilk duyduğun haberi ben de duydum malesef..galiba 1 mayıs işçi bayramı falan derken kaynamış bu arada ondan çıkmamışlar edit: http://www.alk.com/gumball/ burda çarşamba günü tekrar başlıcağını yazıo ama istanbul gitmiş aradan galiba edit2: gpsden takip edilince şu an bazı arabaların istanbulun içinde bazılarının da kartalda olduğunu görüyorum nası olcak bu iş [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 00:10 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 00:13 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 00:16 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 abi deliricem şimdi..yazdığım siteye gir bak..çoğunluk daha paris civarlarında ama kartalda 6-7 araba gözüküo ne iş? ara verildi yazıo ayrıca..kafam karıştı
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 slr mclaren görüorum anadolu yakasında bizim evin yakınlarında gözüküo haritada..beşiktaşta var 2 tane adam..iyice kafam karıştı
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 abi her takımın gpste aldığı yollara bakıorum şimdi..neredeyse hepsi frankfurtta kalmış görünüo..normalde ordan uçağa binicek olmaları lazım..ama istanbul ayağı kaynamış olsa 5 tane salak adamın istanbulda işi ne ueheu
Öne çıkan mesajlar