Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007 Gumball 3000 - Istanbul ayagi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sonunda hayallerimizi susleyen 'event -not a race-' ibresi kullanilan organizasyonun rotasinda istanbul da var.
F1 pistinde turlama ve gece Reina'daki parti sonrasinda Istanbul-Atina yapip asfalti aglaticak 120 arac.. 40.000£ (iki kisilik) katilim ucreti olan bu bulusmada su an sadece 6 arabalik yer kalmis. Veyron,enzo,slr ve carrera gt'leri gormek icin sabirsizlanioruz.. bakalm bizim kici boklu ve bozuk yollarimiza nasi dayanabilcekler

edit; para bakarsin R8 de vardir =)

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 19:01 tarihinde, ivan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
28th April 2007
Registration
Launch Party
29th April 2007
Car display & Start in Pall Mall, London
Cars drive to Amsterdam checkpoint
30th April 2007
Cars drive through the night to the Frankfurt Checkpoint.
Cars and drivers loaded onto planes and flown to Istanbul
Arrive in Istanbul
1st May 2007
Istanbul to Athens via Thessolaniki checkpoint
2nd May 2007
Arrive in Tirana
3rd May 2007
Cars drive through Dubrovnik check point to Bratislava
4th May 2007
Continue through Eurospeed race circuit check point to Berlin
5th May 2007
Cars drive through Oschersleben race circuit check point to end in London
Final Party, music concert in London
Mesaj tarihi:
selamlar,
Gumball katılımcıları ve araçları hava yoluyla sabiha gökçen havalimanına gelicekler. Show TV'nin sponsorluğunda gelişecek yarışta araçlar sahil yolu, ardından bağdat caddesi sonrasında dolmabahçe sarayına geçicekler. Dolmabahçedeki toplantıdan sonra reina'da tüm etkinlik içinde yapılacak 5 ana partiden biri yapılacak. Bu yarış esnasında gumball ekibine yol göstermek amacıyla 3 tane Türk araba da kafileye katılcakmış. Ama en az o arabalar kadar özel ve sürpriz olcağını duydum sadece günü gelince görücez. Bağdat caddesinde veyron, slr, enzo, murcileago ve r8lerin geçişi efsane olacak. Ayrıca çok bilinmeyen bir yoldur ama sabiha gökçenden sahil yoluna iniş hem 3 şerit hem de yokuş aşağı. 300-350ler bekliyoruz :) Her katılanın bikaç kere radara yakalanacağını varsayarsak bizim devlette iyi kar edecek organizasyondan.
  • 1 ay sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
bişi desem kızar mısınız?
ben gumball a katılmıs araclardan bugatti dısında hepsini her gün görüyorum ehe :)

hatta dün gumball cı degil belki ama rolls royce ben yürürken üzerime sürdü pis herif. sonra dedim abi araba çarpacaksa da bu rolls royce olsun her ne kadar 5 ton olsa da tr de özel güvenlik le fuarda tanıttıkları araç sokakta tepeme geliyo
:)
Mesaj tarihi:
programı her yakaladıgımda izliyorum geçen gün izledim gene araçları uçağa yukluolardı fln.enzo,slr,veyron için kalkar giderim.

reinaya araçlarla gidicekler tabiki.düşünemiyorum reina önünü
Mesaj tarihi:
GUMBALL 3000 hayvani logoyu yarın sabahtan sanayide iki kapıma da yapıştırıporum =) ve arabanın tavanına mavi tepe lambası asıp 12 sularında sabiha gökçene gidiorum, gelicek var mıı =)
Mesaj tarihi:
hurafemi bilinmez ama tukiye ayagi iptal edildi deniyo,
saolsun devletimiz, burokratik problemler cıkarmıs ve arabalar asfalta cıkmadan ucaklarına geri yuklenip atinaya yol almıslar gibisinden bi haber duydum
Mesaj tarihi:
aldıgım bir baska haber ise ivanın arabasının istanbulun cesitli yerlerinde "ABOOO GAMBOOOOL" nidalarıyla kovalanıp " PEH PEH PEK GUZEL MUBAREK KAC BASIYO BİLADER" eşiğinde takip edildiği üzere
Mesaj tarihi:
ilk duyduğun haberi ben de duydum malesef..galiba 1 mayıs işçi bayramı falan derken kaynamış bu arada ondan çıkmamışlar

edit: http://www.alk.com/gumball/
burda çarşamba günü tekrar başlıcağını yazıo ama istanbul gitmiş aradan galiba

edit2: gpsden takip edilince şu an bazı arabaların istanbulun içinde bazılarının da kartalda olduğunu görüyorum nası olcak bu iş

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 00:10 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 00:13 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 00:16 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi deliricem şimdi..yazdığım siteye gir bak..çoğunluk daha paris civarlarında ama kartalda 6-7 araba gözüküo ne iş? ara verildi yazıo ayrıca..kafam karıştı
Mesaj tarihi:
abi her takımın gpste aldığı yollara bakıorum şimdi..neredeyse hepsi frankfurtta kalmış görünüo..normalde ordan uçağa binicek olmaları lazım..ama istanbul ayağı kaynamış olsa 5 tane salak adamın istanbulda işi ne ueheu
  • Yeni Oluştur...