narin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Çektiğimşarkıların hepsinin yarısından fazlası cızırtı ve çınlama , benim gibi sorunu olan varmı ? yada çöümü bilen ?[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Bu tür konuları İnternet bölümüne açarsan daha iyi olur. Büyük ihtimalle şarkıların kalitesiyle ilgili bir olaydır, kazaayla bi alakası olduğunu sanmıyorum. 5ten fazla kullanıcıda olan bide durumu excellent olan şarkıları tercih et.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 yeni çıkan şarkıların çoğunda öyle bir sorun var bende denk geliyorum çok kötü bir olay ama sebebini çözebilmiş değilim.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar