Dev Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Metallica daha bitmemişti ama idare edin artık ;) bu arada şu kalın kaşlı acayip tipli herif bizim dil ve anlatım hocamız xD[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 11:57 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 derslerinizin gerçekten çok çok sıkıcı geçtiği belli sana önerim madem bukadar sıkıcı geçiyorlar, hazıer kabiliyetinde varken grup ismi yazmayıp güzel güzel, yaratcı işler çıkarman ve daha çok taşınabilir şeyler üzerine çizmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 hocalar müdür falan bişi demiyormu ne rahat okulmuş.. ben bi kere kocaman bişi yapmıştım pilot kalemle . okuldan atıyorlardı askalsın hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 geçen hafta coğrafyacı fark etti ve tinerle sildirdi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar