Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 izmir içinde iyi derecede eğitim veren bi kurs lazım(bornova-buca tercihimdir :p)tavsiye edebileceğiniz bi yerler varsa fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 buca,bornova diyemem de bu kurslar icin en iyisi kültür merkezleri.alsancakta özgün ders.nin o tarafta fransız kültür merkezi mi ne var orayı önerebilirim.bir ark gidiyordu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Evet Ozgun'un tam karsisinda Fransiz Kultur Merkezi olacak ben de yanlis hatirlamiyorsam, ben de orayi oneririm. En azindan orada gitmicek olsan bile sana uygun yerlerdeki kurslar icin danisirsin. Cok ozledim ya Alsancak'i =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Fransız kültüre gidip bir çok kurs yeri öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 evet oraya gittim hallettim cok yardımcı oldular,teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar