ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Gerekenler.. Bir tomar Muz.. Daha doğrusu kişi sayısına göre.. Kim ne kadar isterse.. Kanyak Su Şeker Öncelikle Muzları ikiye ayırıyoruz boydan ama..Sonra tavaya koyuyoruz. İçine su koyuyoruz şekerli su.. Ve bunları bir güzel pişiriyoruz.. Böle yumuşacık olacak piştiğini anlayacaksınız.. Sonra üstüne kanyak döküyoruz tüm muzlar ıslansın ama o kanyakla.. Hala alev alıyor altı.. Hah şimdi kibritle o muzları yakıyoruz ve sönene kadar tavayı kaldırıp ocaktan o alevi izliyoruz. Kalabalıksak böle şakalar yapıyoruz eğleniyoruz Işıklar kapalı bir biçimde.. O sönünce muzları alıp afiyetle yiyoruz.. evi yakmamaya dikkat. Bir ara yapar resmini çekip yollarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 pişirilmiş ve yakılmış mum kime yarar diyorum, bu saatte bu topici açtığın için seni tebrik ederek yatağıma gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 oha ama.. tadı çok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 said: pişirilmiş ve yakılmış mum kime yarar diyorum, bu saatte bu topici açtığın için seni tebrik ederek yatağıma gidiyorum. Yan masaya göndermek için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ne bu tutorial mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 muz mu ? mum mu ? noluyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Muz muz. İlahi, mum yenir mi hiç *Tek eliyle ağzını kapatıp yüzünde angut bir gülümsemeyle kıkırdar* ( Evet, sıkıldım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Yahu anlamadınız o öle köz gibi olmuyo üstünde geziniyo alev sadece geriye süper tatlı güzel bir tad kalıyor yiyorsunuz o muzu.. Hey allam .. anlayışsızlar muzumu beğenmediler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 yav muz yemek için kanyak boşa götürülürmü yakılırmı hiç canım kanyak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ajdardan sonra muz yememe kararı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 eheeh oyle bir tatli yillardir mevcut zaten, tek ekstrasi cikolata sosu ile servis edilmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Tutorials bölümünde yer alan pek çok şey uzun süredir zaten var da amacı nasıl yapılacağını anlatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 resim isteriz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yapınca bir daha çekip koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Hadii, ciddi olamazsin spaydiii. Millet yukarda tantana yapmiş, ben de bu tread acilmasinin boyle bir tutorial'in bulunmasinin gerekli oldugunu vurgulamak istemiştim o kadar. Bir de yani, ghost_boo nun muzu degil bu. Ayrica Grand Marnier kullanilir, tadi daha guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Özür dilerim, yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 banana foster diyoruz gavurca... kanyak ile birlikte ilave edilen muz likörü ve piştikten sonra dondurma ile servis ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar