Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gerekenler..

Bir tomar Muz.. Daha doğrusu kişi sayısına göre.. Kim ne kadar isterse..
Kanyak
Su
Şeker

Öncelikle Muzları ikiye ayırıyoruz boydan ama..Sonra tavaya koyuyoruz. İçine su koyuyoruz şekerli su.. Ve bunları bir güzel pişiriyoruz.. Böle yumuşacık olacak piştiğini anlayacaksınız.. Sonra üstüne kanyak döküyoruz tüm muzlar ıslansın ama o kanyakla..

Hala alev alıyor altı.. Hah şimdi kibritle o muzları yakıyoruz ve sönene kadar tavayı kaldırıp ocaktan o alevi izliyoruz. Kalabalıksak böle şakalar yapıyoruz eğleniyoruz Işıklar kapalı bir biçimde..

O sönünce muzları alıp afiyetle yiyoruz.. evi yakmamaya dikkat. Bir ara yapar resmini çekip yollarım..
Mesaj tarihi:
Yahu anlamadınız o öle köz gibi olmuyo üstünde geziniyo alev sadece geriye süper tatlı güzel bir tad kalıyor yiyorsunuz o muzu..

Hey allam ..

anlayışsızlar muzumu beğenmediler :'(
Mesaj tarihi:
Hadii, ciddi olamazsin spaydiii.
Millet yukarda tantana yapmiş, ben de bu tread acilmasinin boyle bir tutorial'in bulunmasinin gerekli oldugunu vurgulamak istemiştim o kadar.
Bir de yani, ghost_boo nun muzu degil bu.

Ayrica Grand Marnier kullanilir, tadi daha guzel olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...