Glatheros Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 aylık ücreti olmayan bir oyun, genelde tercih etmem iyi olmuyorlar ama bu bir istisna, mmorpg.com da baya yüksek bir rankingi, grafikleri iyi, class sistemi deişik , balance eksiği görmedim denemeye deyicek bir oyun, tabii oynarken free olduğunu düşünmek lazım gerçi oynadığım çoğu paralı oyundan daha iyi. http://rappelz.gpotato.com [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 01:03 tarihinde, Glatheros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 baktım loot yine az. chance to drop, daha kötüsü PKlara higher chance to drop koymuşlar üwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 oynadım.. çok ram yiyor lag var kontroller kötü eah dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 evet , zaten zaman geçirme amaçlı bi mmorpg , öyle çığır açıcak birşey değil, ayrıca lag ve ram olayı donanımsal olabilir, yüksek donanım isteyen bi oyun. eğer bildiğiniz iyi mmorpg varsa paylaşın bende arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 kontrolleri süper tam pvplik bir oyun var işte. Kale basmaca falanda var. 2moons :) bekliyorum onu ob'ye geçcek. altta topic açmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ha evet bende ona bakıyodum, download edicektim ama closed beta bitmiş yakında open beta başlıyomuş, bide oyun gore süper olcak sanırım, keşke aylık ücretli filan olsa sevmiyorum gerçek parayla item almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bu arada rappelz harbici kötü bi oyun ha :D gene bi bakayım dedimde silmemiştim. silmişte oldum bu arada şimdi .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 yok ya, kıyaslandığında başka oyunlarla o kadarda kötü kalmıyor, ne oyunlar var ya, bak mesela aşağıda topici var DNL, bu zaman geçirmelik bi oyun zaten gidipte fanı ol demiyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 closed beta da oynadim. hayvan sistem yiyor (ram cpu felan). kontrolleri zor, aslinda alisana kadar her kontrol zordur ama anladiniz iste. grafikleri felan guzel fakat ayarlari acmaniz lazim, zaten oyun sistemi somuruyor onu acinca da cok kasiliyor. ayrica daha betanin 2. gunu cinli farmerlar gold satmaya baslamisti. bir sure oyalar ama bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Oynadım, gayet kötü. Hala lag var, berbat UI, iğrenç kontroller.(alışsanız bile bi halta yaramıyor) Tavsiye etmiyorum kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Lag falan yok bahamutta. wowdan daha az. Cok kapsamlı rpg, sevdim. 2 gecedir sabahlıyorum, grafiksel olsun lineage ve Knight Online karısımından, lamerleri arındırıp cok daha uzun sureli kasma sistemli ve pvp ye dayalı bı oyun cıkarmıslar mükemmel diyebilirim. 2-3 sene sürer Türkiyede KO gibi deli oynanmasi o zamana kadar keyfini cikarip birakmak gerek. ben cok güzel buldm. Sistemleri, trade olaylarini, kasmayi fln. 3-4 ayda level 60 olabilceğiniz, ve ilk serverde 160 level olan insanlar mevcut. senelerdir sıkılmadan oynayan. Class sistemleri falan her oyundan oynayanlar için karıştırılmış güzel yapılmış. Hayvan tame edip onu kasabilir, insanlara saldırtabilir yanınızda gezdirebilir, + binebilirsiniz. Tüm serverlerde toplam 60-70 türk oldugu sanılıyor, forumdan. Aktif olarak 20-30 Türk oynuyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 clienti actiğimda recieving updated information yazısı cikiyor 15-20 sn sonra timeout hatasi veriyor? Ne firewall var ne de antivirus programı açik? Serverlarmı göçük? Zaten free oyundan da başka bişey beklenmez. Sitesinde download kısmında manuel update dosyasi var 3 tane hangisini indircem bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 nekadarda kötülemeyi ön görüyorsunuz? Oynmadan etmeden free oyun diyosunuz. Ultima onlineıda bi cogumuz free oynadık. Patchler cekeceksin oyundan sonra 1gb kadar hepsini. Serverlar 2.5 aydir max gunde 10 dakika maintance oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 evet manuel patch yapınca launcher çalişiyomuş:) ama free oyunun de geleceği pek parlak olmaz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 herhangi illegal program yok. güzel gidiyor. Çok sayıda Türk olmaması dahada kızıştırıyor, oynayanlar deli olduğu için 16-17 saat aralıksız oynayan alman tiplerle başa cıkmaya calısıyoruz. Arada kimse daha oyun hakkında pro olamamis. en son acilan serveri kimse bilmiyor cok garip su oyun :D forumdada yazmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu aralar can sikintisindan Sword of the New World: Granada Espada oyununu oynuyorum ama baymaya basladi. Rappelz da baya ilgi cekici duruyor cekip denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 rappelz ortalıkta gezinen birçok free2play oyunlardan kaliteli 4 tane level 25 27 arası karakterim var hepsini kasarkende ayrı bi tat aldım hiç sıkılmadım lag yüüznden son karakterimi okçu olarak kasmaya karar verdim ve gayet de güzel gidiyordu fakat sağolsun ttnet sayesinde kasmak zorlaştı malum level artıkça moblarda zorlaşıyor lagda her ne kadar okçuda oynasam 3-4 mobun arasında sıkışabiliyorum bende ara verdim petlerim beni bekliyor arada girip girip kasıyorum lag başlayınca hemen çıkıyorum oyundan soğumamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben oynuyorum, hala lagla karsılasmadım :S günde 6-7 saat online oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Varsa oynayacak pmden yardim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 rappelz ı cekmem 6 saatimi aldı ama 3 saattir patch yapıyor nasıl lasted client anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 1.5 gb oyun 1gb patchler cok değişti oyun betadan beri. başlıcaksan tanda da başla, en son açılan server. henüz partiye adam ararlarken 60-70 den bahsediliyor. Türk Oyuncu pek olmamasına rağmen olanlar olarak tanda dayiz işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 13 kişi oldu Turk Guildi gelmek isteyenler nickim Enth Tandadayiz. en son acilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oyunun grafikleri acayip gerldi ya bide f kombinasyonlu kisayollar cok acayip olmus 1-2-3 un suyumu cikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 1 2 3 ilede yapabiliyorsun farkeden bisey yok :) 2sinide kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 valla dediginiz gibi Tan serverina girdim (tek girebildigim server) ama malesef o kadar cok lag varki her moba saldirisimda 10-15sn. frezee olarak basliyorum ve bu deli etti sonrada oyundan ciktim zaten, kisaca samadi beni lag olaylari yuzunden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar