Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rappelz

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

aylık ücreti olmayan bir oyun, genelde tercih etmem iyi olmuyorlar ama bu bir istisna, mmorpg.com da baya yüksek bir rankingi, grafikleri iyi, class sistemi deişik , balance eksiği görmedim denemeye deyicek bir oyun, tabii oynarken free olduğunu düşünmek lazım gerçi oynadığım çoğu paralı oyundan daha iyi.

http://rappelz.gpotato.com

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 01:03 tarihinde, Glatheros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

closed beta da oynadim. hayvan sistem yiyor (ram cpu felan). kontrolleri zor, aslinda alisana kadar her kontrol zordur ama anladiniz iste. grafikleri felan guzel fakat ayarlari acmaniz lazim, zaten oyun sistemi somuruyor onu acinca da cok kasiliyor. ayrica daha betanin 2. gunu cinli farmerlar gold satmaya baslamisti. bir sure oyalar ama bayar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Lag falan yok bahamutta. wowdan daha az.
Cok kapsamlı rpg, sevdim. 2 gecedir sabahlıyorum, grafiksel olsun lineage ve Knight Online karısımından, lamerleri arındırıp cok daha uzun sureli kasma sistemli ve pvp ye dayalı bı oyun cıkarmıslar mükemmel diyebilirim.
2-3 sene sürer Türkiyede KO gibi deli oynanmasi o zamana kadar keyfini cikarip birakmak gerek.

ben cok güzel buldm. Sistemleri, trade olaylarini, kasmayi fln.
3-4 ayda level 60 olabilceğiniz, ve ilk serverde 160 level olan insanlar mevcut. senelerdir sıkılmadan oynayan. Class sistemleri falan her oyundan oynayanlar için karıştırılmış güzel yapılmış.

Hayvan tame edip onu kasabilir, insanlara saldırtabilir yanınızda gezdirebilir, + binebilirsiniz.

Tüm serverlerde toplam 60-70 türk oldugu sanılıyor, forumdan.
Aktif olarak 20-30 Türk oynuyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

clienti actiğimda recieving updated information yazısı cikiyor 15-20 sn sonra timeout hatasi veriyor? Ne firewall var ne de antivirus programı açik? Serverlarmı göçük? Zaten free oyundan da başka bişey beklenmez.

Sitesinde download kısmında manuel update dosyasi var 3 tane hangisini indircem bunlardan?
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi illegal program yok. güzel gidiyor. Çok sayıda Türk olmaması dahada kızıştırıyor, oynayanlar deli olduğu için 16-17 saat aralıksız oynayan alman tiplerle başa cıkmaya calısıyoruz.

Arada kimse daha oyun hakkında pro olamamis. en son acilan serveri kimse bilmiyor cok garip su oyun :D forumdada yazmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

rappelz ortalıkta gezinen birçok free2play oyunlardan kaliteli 4 tane level 25 27 arası karakterim var hepsini kasarkende ayrı bi tat aldım hiç sıkılmadım lag yüüznden son karakterimi okçu olarak kasmaya karar verdim ve gayet de güzel gidiyordu fakat sağolsun ttnet sayesinde kasmak zorlaştı malum level artıkça moblarda zorlaşıyor lagda her ne kadar okçuda oynasam 3-4 mobun arasında sıkışabiliyorum bende ara verdim petlerim beni bekliyor arada girip girip kasıyorum lag başlayınca hemen çıkıyorum oyundan soğumamak için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...