Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sessizliğin İçindeki Özlem..


ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Sessizlik , sessizlik diyorum , kulakların bir şey duymamasından çok , herşeyi duyması beyindeki .
Müzik bu yüzden var benim için , müzik beynimdeki düşünceleri , kalbimdeki acıları ve sahip olduğum özlemleri gözlerimin önünden , kulaklarımdan çeken şey müzik. Sessizlikten korkuyorum şu anda..

Çalan her şarkı beni anlatmalı , öyle anlatmalı ki düşünmemeliyim asla. Çünkü düşünürsem fazla ağır olacak benim için. Ruhum asla serbest kalamayacak. Biliyorum , yaşam benim için çok fazla ağır oldu sessizlikte kalıp , düşünebilmek için.

Pişmanlıklarım çok az vardır , hatta bir tane vardır hayatta. Onun dışında doyasıya yaşarım . Bir pişmanlık , beni bu doyasıya yaşamaktan edebilir. Benim de tam tamına " bir" pişmanlığım var. Özür dilesem bile geçemeyecek , her daim benle kalacak bir pişmanlık.

Düşüncelerim bazen o kadar yoğun olabiliyor ki , sakinleştiğimde fırtınalar geçirmiş bir okyanusa bakarken buluyorum kendime bakarken kendimi. Elbet göremediğim - çünkü sakladığım - fırtınalar oluyor en derinliklerinde. Görmemek için uğraşıyorum onları. Acılar derin , bir o kadar sert , bir o kadar şiddet dolu ve şefkate muhtaç.

Ben.. Özlüyorum sadece.. Yapabileceğim hiçbirşey yok diye..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...