ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Sessizlik , sessizlik diyorum , kulakların bir şey duymamasından çok , herşeyi duyması beyindeki . Müzik bu yüzden var benim için , müzik beynimdeki düşünceleri , kalbimdeki acıları ve sahip olduğum özlemleri gözlerimin önünden , kulaklarımdan çeken şey müzik. Sessizlikten korkuyorum şu anda.. Çalan her şarkı beni anlatmalı , öyle anlatmalı ki düşünmemeliyim asla. Çünkü düşünürsem fazla ağır olacak benim için. Ruhum asla serbest kalamayacak. Biliyorum , yaşam benim için çok fazla ağır oldu sessizlikte kalıp , düşünebilmek için. Pişmanlıklarım çok az vardır , hatta bir tane vardır hayatta. Onun dışında doyasıya yaşarım . Bir pişmanlık , beni bu doyasıya yaşamaktan edebilir. Benim de tam tamına " bir" pişmanlığım var. Özür dilesem bile geçemeyecek , her daim benle kalacak bir pişmanlık. Düşüncelerim bazen o kadar yoğun olabiliyor ki , sakinleştiğimde fırtınalar geçirmiş bir okyanusa bakarken buluyorum kendime bakarken kendimi. Elbet göremediğim - çünkü sakladığım - fırtınalar oluyor en derinliklerinde. Görmemek için uğraşıyorum onları. Acılar derin , bir o kadar sert , bir o kadar şiddet dolu ve şefkate muhtaç. Ben.. Özlüyorum sadece.. Yapabileceğim hiçbirşey yok diye..
Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bazen hiç birşey yapmassın beklerisin dinlersin yazarsın ve içinden hep içinde aynı şeyleri dilersin geçsin artık.... ama hep te devam ediyolar makara gibi teşekkürler tatlım ellerine sağlık gecenin 5 inde:D
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 4 buçuk xD Sağol... Neyse biliyorsun beni =)
Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 merak etme.... bulunacak yollar bulunacak
Famy Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 çok güzel yazmışsın belki yakın durumlar yaşadığım için,tam o fırtınalardan ben de geçtiğim için cok daha hoş bi okadar da acıtır oldu benım için bu yazı..elıne sağlık.
Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 efkar bastı ay hem yazmak istiyorum hem istemiyorum ne kadar ironiktir bu böyle morfin gibi bişey normalde yazı yazmak ama işte..
Öne çıkan mesajlar