Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Tranquillity - Fiction

Enyalios

Öne çıkan mesajlar

İlk şarkıya hasta oldum, zımba gibi bir DT girişi daha :). Ne var ki kayıt (özellikle davul tonları) In Flames'in saçma son 2 albümüne aşırı benziyor. Halbuki DT Damage Done ve Character albümlerindeki tonlarla süper bir işi çıkarmıştı (yine kanımca :))

[ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 15:23 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

character ile gallery'i aynı potada eritecekler gibi duyumlar almıştım, ondan biraz hayal kırıklığına uğramadım değil. kısaca damage done ve character arası bir havaya sahip, ek olarak bu güne kadar çıkardıkları tüm albümlerden esintiler içeriyor.

ama bir sonraki albümde yamulacaklar gibime geldi. son üç albüm arasında onlardan öncekiler kadar fark yoktu; yine bu tadda bir albüm çıkarırlarsa "eeh yeter lan" diyeceğiz (veya en azından ben diyeceğim :P).

[ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 22:31 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu albüm eskilere nazaran biraz daha tarz değişikliği olan bir albüm ama çok güzel parçalar var soloları ile birlikte bu değilde yutub da izlemiştim stüdyo kayıtları vs ordaki bi parça bu albümde yok mesela gelecek albüme saklıyorlar heralde o arpej kısmı süper :D hayırlısı =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...