Enyalios Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Yeni albümü geçenlerde çıktı bilmeyen arkadaşlarımıza duyurulur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ewt ya bende buldum hemen.dt aynı dt.ama zor bi albüm gibi geldi biraz daha dinlemem lazım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 İlk şarkıya hasta oldum, zımba gibi bir DT girişi daha :). Ne var ki kayıt (özellikle davul tonları) In Flames'in saçma son 2 albümüne aşırı benziyor. Halbuki DT Damage Done ve Character albümlerindeki tonlarla süper bir işi çıkarmıştı (yine kanımca :)) [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 15:23 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 kotuler de var iyiler de var, album genelde eskilere gore pek bi aşk uyandirmadi bende. ama zamanla dinleye dinleye bu işler :) dt'den babam ciksa dinlerim asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 character ile gallery'i aynı potada eritecekler gibi duyumlar almıştım, ondan biraz hayal kırıklığına uğramadım değil. kısaca damage done ve character arası bir havaya sahip, ek olarak bu güne kadar çıkardıkları tüm albümlerden esintiler içeriyor. ama bir sonraki albümde yamulacaklar gibime geldi. son üç albüm arasında onlardan öncekiler kadar fark yoktu; yine bu tadda bir albüm çıkarırlarsa "eeh yeter lan" diyeceğiz (veya en azından ben diyeceğim :P). [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 22:31 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Bu albüm eskilere nazaran biraz daha tarz değişikliği olan bir albüm ama çok güzel parçalar var soloları ile birlikte bu değilde yutub da izlemiştim stüdyo kayıtları vs ordaki bi parça bu albümde yok mesela gelecek albüme saklıyorlar heralde o arpej kısmı süper :D hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 evet blind at heart duyuluyordu da o kısım yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Dark Tranquility'den son albümleriyle soğumuştum, ama deneyelim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Arkadaşlar albüm henüz çıkmadı ki nereden çıkardınız :) Bu ay çıkıyor. Albümdeki şarkılardan Focus Shift'i buradan dinleyebilirsiniz. [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 07:34 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 p2p'de çıktı çoktan, hatta eMule için yeni albüm hazırlıklarına başladı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Nothing to No One,The Lesser Faith,Icipher,Blind At Heart,Misery's Crown .. Bu şarkıları öneririm; bence çok başarılı bir albüm olmuş. Harika adamlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 focus shift gitti benim hosuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar