smerten Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: ShARkY, 11 September 2003 17:04 tarihinde demiş ki: İlk defa şahsıma ait "sanal" kartlarım var :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net bi sistem vardı, kartlarını bellı paraya yolluyolar fln ben denemedım de ole demıslerdı.. ulan canım cektı ya su olayın sıngle'ı olsa etherlords fln gbı.. suder olur[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 War single'ı ama baya eski yeni deckler yoq hatta ordaki setler baya eski cd'sini bulamasssın eski oyun cunku[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490
smerten Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Bonus, 12 September 2003 21:50 tarihinde demiş ki: War single'ı ama baya eski yeni deckler yoq hatta ordaki setler baya eski cd'sini bulamasssın eski oyun cunku[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 harbı? nekadar eskı? download edebılceke kadar? cd ye yazılcak kadar? yad aısım fln bılıyon mu arama yapak magıc dıye aratırsak bulamayız cunku[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Download bulabilir misin bilmiourum ama bnde war cd'si cekerim sana istiosan ama son denediğimde calısmamıştı sorunu hatırlamıourum bir de oyunda özellik war karekter yaratıyorsun kendine deck ile kocaman bir haritada geziosun köylerden quest alıosun karsına yaratık cıkınca magic oynuosunuz kazanırsan kart kazanıosun, kaybedersen kart kaybersioun, gidereq kendini geliştirosun cok zewkli köylerden kart satın alıosun fln.[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 kazaa dan çektim o oyunu ben duel of the planewalkers..[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ewt duel of planewalkers Alıosun deck'ine 4 tane Black Lotus tamam:)[hline] forumlarda olay aşımı MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490
tunca Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bende basladim cok eglenceli eheh[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix
smerten Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bencekemıceme gore kazza'dan dıal up sux.. ıst. de mısın bonus?[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
LethE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 57 mb... ynai bence çekebilirsin biras kassan :D yada kafeye çektirt. (şöyle bol uo cu bulunduran bi taneye.. çek orda cd ye yazdır.)[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
smerten Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 54 se cekerım... oyunun sabıt bı adresı var mı net uzerınden.. ( kazaa kuruzu degıl eheh dıal up ta gerekmıyo dıye kumradım bıle :) )[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
tunca Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 abi yokmu benle mac yapacak ya[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 cedric olacak magic online da , yaz başından beri oynuyor arkadaş. Trade yapıyor, istatistik çıkarıyor tam ustası oldu. Para verip üye olursanız bulursunuz arkadaşı. Trade konusundada usta oldu yardımı dokunur belki...
tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 up bulamadim cedric die birini =P[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix
Öne çıkan mesajlar