Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek Online

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

kotu olacagini dusunmuyorum. farkli olacaktir o yuzden de sarmayabilir, herkes alisti artik fantasy ve benzeri seylere simdi gemi yonet crew yonet , gezegene in, oraya git buraya git, kisisel itemlenme o kadar fazla olmasin derken sanirim herkesi sarmayacaktir.

birde cryptic oyunlarinda bir garip durum olusuyor nedense, ya seviyorsun ya sevmiyorsun ve turkiyede de bu adamlarin yaptigi champions online, city of heroes hak ettigi ilgiyi gormedi ama ben bunu bize cok uzak superhero conseptinden dolayi oldugunu dusunuyorum.

star trek for teh win zaten yoksa sictik.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi arkaşımın (=P) söylediğine göre oyun şu an şöyleymiş;

Gemi kontrolleri pirates of the burning sea gibi eve kadar detaylı değil yine de aksiyondan çok taktige bakıyor gayet güzel olmuş yani, oyunda en az champions online kadar karakter ve gemi customize edebiliyorsunuz kendi ırkınızı çok rahat ve detaylı bir şekilde yaratabiliyorsunuz. Skill sistemi aynen fallen earth gibi yani level atladıkça sp alıyorsunuz ve buna göre istediğiniz şekilde karakterinizi geliştiriyorsunuz. UI olayı champions online'den kat kat daha iyi olmuş artık her türlü font'u scale edebiliyorsunuz yani geniş ekranda oynayanlar sıkıntı çekmeyecek.

Ama oyun tam anlamıyla bir themepark mmo olmuş, görev yap level atla player crafting olayı yok bile ki sonradan koysalar bile vendor'lar zaten gemi parçası satıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimsenin moralini bozmak istemem ama oyun Champions Online'in bir gömlek daha iyisi işte. SWG felan beklemeyin bütün görevleri neredeyse single player olarak pet'lerinizle (officer'larınız) yapıyorsunuz. Öyle pek bi aksiyon felan da yok atmosfer iyi olmamış yine de alınıp 1 ay zaman geçirilebilecek bir oyun olmuş işte.

Benim gibi zamanında bu oyun yeni swg olacak felan diyorsanız pek pre-order vermenizi pek tavsiye etmem çünkü bugüne kadar gördüğüm en themepark oyunlardan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
O anlamda demedim, sonuçta 13-14 yaşlarında çocuklar da oyun oynuyor onu geçtim 8-9 yaşında oynayan bile var =P. E eğer çıkaracağım oyun pg-13 rating'i alacaksa tabii ki kullanıcı kitlemi düşünmek zorundayım. Aynı şeyi oyun firmaları yapıyor işte, yapmazlarsa da niche game oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Steam'deki digital paketine şöyle birşey koymuşlar

Exclusive “KHAAAN!” Emote: An unforgettable moment from the second Star Trek Film. This exclusive emote allows players to relive Kirk’s unforgettable moment of fury, with the timeless cry… “KHAAAN!”

STEAM'den almaya değer sırf şunun için AUHFIEUAHFAE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...