Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek Online

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

bence büyük bir yanılsama içerisindesin.

swtor en az 3 yıldır yapılıyor ama alpha beta teta farketmez söylenenlerin hazırlanması için daha çok yolu var.

buna karşılık star trek zaten belirli bir yapım aşaması geçirdi sonra el değiştirdi her nekadar yeni firma bizim eskisi ile alakamız yok desede en sonunda eski firmanın devlerini toplayıp uzun toplantılar yaptıkları ve baya şey arakladıkları ortaya çıktı sonuç itibariyle bence star trek yapım aşamasında daha önde
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:
söylenen derken? bir bak videolara, adamların her şeyi hazır yaw, questleri bile hazır tahminime göre sürekli düzenleme yapıyor gibiler. yada senin söyleminle ea oyuna başlayalı 10 ay oldu.

arkadaşım ama bak en az 3 yıldır yapılıyor diyorum ben mi kendimi anlatamıyorum

adamların 4. boyut hadisesi çok zor okadar quest hazırlamak ciddi zaman alır bide iki video çekmekte bişey yok daha bin tane balance ayarı var
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Yeni video çıkmış in-game görüntüler çok umut verici.

http://io9.com/5220291/phaser-all-the-new-friends-youll-meet-on-star-treks-mmo

Oyunda housing olmasa bile gemi içinde dolaşabilecekmişiz. Ayrıca CoH'un mission sistemi gibi yeni gezegenlerde görev yapabiliyormuşuz, bu görevler bazen diplomasi ile bazen combat'la çözülüyormuş. Eğer yeni bir gezegen bulursak onu adlandırabiliyoruz, bizden sonra gelenlerde koyduğumuz adı görebiliyor.

Açıkcası çok umutluyum bu oyundan belki bir nebze pre-cu swg hissini verebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

köprüde dolaşabiliyoruz ama oyunun ilk açıklanan şeklinde bütün geminin içinde dolaşabilecektik bildiğin star trek gemisi gibi içeride npcler dolaşacaktı mühendisliğe revire filan gidebilecektin onu kaldırdılar bunu adam gibi yapabilecek durumda değiliz oyunu çıkardıktan sonra bedava olarak bunu ekliyeceğiz dediler
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...