tunch Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 cengizin fail barındırdığı cümleleri anlamıyorum. neye fail diyor , yoksa ben failim mi diyor çözemedim. çözmeye çalışmıyorum gerçi o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ben de anlamıyorum onu hiç, df kısmından dark anlıyor gibi, tercüme isteyebiliriz, kasarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bi de anlamadığım , adam büyün mmoları su gibi biliyor , hepsinde 3 senelik accountu var herhalde , yeni çıkıcakların hepsinde de betada sanırım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 dedigim sey pvp de olunce gemi yok oluyomu ? diyer butun oyunlarda yok olmuyo bi daha cikiyo gemi bunuda anlamassaniz ingilisce denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Aman cengizim gözünü seviyim deneme :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 what if it happens? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 cengiz bizi kırma lütfen "ingilisce" anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 dark in istegi uzerine resimle anlatma olayina gidicem :) http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/11/funny-pictures-bird-cat-cage.jpg sıkıysa simdide anlamaidm diyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 aa cengiz buralara da sarmış :D sci-fi'yla işim olmaz aslında ama sırf cengizin postları okumak için giriom :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi diyorum ya sengizin sarmadığı oyun , "konuşmadığı" konu yok .. çoks eviyoruz cengizi , herşeyi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Herşey bir yana, allah muhafaza swtor ile aynı çeyrekçe release etmeye kalkmazlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 swtordan çok daha ileride şu anda geliştirilme durumu , swtor b loglarında daha hala dünya tasarımlarından bahsediyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 o işin hikaye kısmı, EA nın oyunu kriz döneminde sürmeye niyeti yok bence. oyun içi videolarda da gördüğünüz gibi, yada ekran görüntülerinde oyunun çoktan alfa aşamasını geçtiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bence büyük bir yanılsama içerisindesin. swtor en az 3 yıldır yapılıyor ama alpha beta teta farketmez söylenenlerin hazırlanması için daha çok yolu var. buna karşılık star trek zaten belirli bir yapım aşaması geçirdi sonra el değiştirdi her nekadar yeni firma bizim eskisi ile alakamız yok desede en sonunda eski firmanın devlerini toplayıp uzun toplantılar yaptıkları ve baya şey arakladıkları ortaya çıktı sonuç itibariyle bence star trek yapım aşamasında daha önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 söylenen derken? bir bak videolara, adamların her şeyi hazır yaw, questleri bile hazır tahminime göre sürekli düzenleme yapıyor gibiler. yada senin söyleminle ea oyuna başlayalı 10 ay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 herseyi hazir filan degil, dunyayi kurmuslar, motor zaten hazirdi, ufak tefek yerlerde video cekmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 aquila said: herseyi hazir filan degil, dunyayi kurmuslar, motor zaten hazirdi, ufak tefek yerlerde video cekmisler. iyi güzel bu bioware 5 sendir oyunu yapmıyorduysa ne yapıyordu austinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Karag8z said: söylenen derken? bir bak videolara, adamların her şeyi hazır yaw, questleri bile hazır tahminime göre sürekli düzenleme yapıyor gibiler. yada senin söyleminle ea oyuna başlayalı 10 ay oldu. arkadaşım ama bak en az 3 yıldır yapılıyor diyorum ben mi kendimi anlatamıyorum adamların 4. boyut hadisesi çok zor okadar quest hazırlamak ciddi zaman alır bide iki video çekmekte bişey yok daha bin tane balance ayarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Yeni video çıkmış in-game görüntüler çok umut verici. http://io9.com/5220291/phaser-all-the-new-friends-youll-meet-on-star-treks-mmo Oyunda housing olmasa bile gemi içinde dolaşabilecekmişiz. Ayrıca CoH'un mission sistemi gibi yeni gezegenlerde görev yapabiliyormuşuz, bu görevler bazen diplomasi ile bazen combat'la çözülüyormuş. Eğer yeni bir gezegen bulursak onu adlandırabiliyoruz, bizden sonra gelenlerde koyduğumuz adı görebiliyor. Açıkcası çok umutluyum bu oyundan belki bir nebze pre-cu swg hissini verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 görüntüler yeni değil star trek ve housing bence alakasız bide gemi içinde dolaşılamıyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Bazı gemilerin interior'larını yapmışlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 crictical vurdun mighty ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 köprüde dolaşabiliyoruz ama oyunun ilk açıklanan şeklinde bütün geminin içinde dolaşabilecektik bildiğin star trek gemisi gibi içeride npcler dolaşacaktı mühendisliğe revire filan gidebilecektin onu kaldırdılar bunu adam gibi yapabilecek durumda değiliz oyunu çıkardıktan sonra bedava olarak bunu ekliyeceğiz dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 unutturmiyim sunu :) neler arti grafik + ses-muzik + (cryptic) uzay savasi + uzay +++ gemiler + yer savaslari + gezegenlerde avatarlar + star trek! + klingon + :P yapimci : Cryptic (coh/cov champions online) tecrubeliler en azindan. var bazi sikintilar oyunda ama previewlerde iyi notlar aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Themepark olsa bile çok güzel olacak gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar